• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

OWLY

wise as an owl
    VIP
    Ma gandeam daca se poate adauga un plugin pentru meciurile de SkyWars, adica, sa iti apara cate kill-uri ai intr-un anumit meci, iar in meciurile de Team sa apara si Kills/Assists.

OWLY

wise as an owl
    VIP
    Adica vrei sa spui un top al kill-urilor?
    Nu. Ma refer la asta: ->
    YZlaMc6.png

Gen daca esti intr-un meci, si faci un kill, sa ti le numere automat. Nu stiu sa explic :) ) Sigur exista plugin.

Theo#83

User
    Player
    Sunt si  :pro:  , ar fi o idee buna, dar sunt si  :contra:  pentru ca cu cat vor vi mai multe pluginuri, cu atat va fi mai mult lag

Hex

Got m’s in the bank like yes, indeed
    VIP
    Nu cred ca are rost un astfel de plugin, la skywars arata top 3 la finalul meciului. :contra:

Last edited by a moderator:

Theo#83

User
    Player
    Eu as propune ca pluginul actual sa fie upgradat. Adica uneori cand arunci playerii jos nu iti pune ca kill (de exemplu cu bulgari)! (Costy stiu ca n-ai sa vezi, Si nu vreau sa fac un post hunt)

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Momentan nu putem adauga asa ceva, deoarece scoreboardul este inclus in pluginul de skywars, iar developerul nu prea isi da interesul.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.