• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

Serbi

User
    Player
     Nick-ul tău:WodenBoy

* Propunere: Sa se adauge perk-uri pe SkyWars contra-cost pe coins.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai competitiv si interesant.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru veteranii care se joaca mai de mult sa aiba un plus in meciuri.Sa isi poata cumpara chestii utile pt meci.Diferite Perk-uri.

* Subserver: Global.

* Alte precizări:  Nimic.Sper sa se adauge Perk-uri.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut! Ma bucur ca ai facut o sugestie sectiunii SkyWars!

Pentru mine kit-urile sunt destul. Daca se vor adauga Perk-uri cu : ~ Strenght ; ~ Resistance ; ~ Speed sau alte avantaje va fi destul de imposibil sa omori pe cineva daca persoana respectiva are kit-ul Knight. Kit-ul Knight iti da un Iron Sword cu Sharp 1 ; avand vedere ca sansa sa primesti un ender pearl dintr-un chest e destul de mare poti sa dai ender pearl-ul sa mergi pe o insula , sa omori un membru al unei echipe , avand strenght , il vei omori aproape instant cea ce va fi destul de unfair.

Eu iti voi da :contra: din cauza ca perk-urile + anumite kit-uri sunt prea OP si unfair impotriva celor care nu pot cumpara kit-uri / perk-uri. Succes!

Last edited by a moderator:

Boog

User
    Player
    Bună!

Ideea ta nu este rea, însă nu este corect pentru ceilalți, așa este jocul, nu poți câștiga mereu.Mulți s-ar lăsa din cauza avantajului ăsta.

:contra:

EduardINFIN

User
    Player
    Buna!

Imi place faptul ca te gandesti la sectiunea skywars si ca incerci sa o faci mai distractiva. Parerea mea e ca nu ar strica niste perk-uri atata timp cat nu sunt prea op astfel in cat sa iti dea un advantaj foarte mare, influentand mult sansele tale de castig. 

:pro:  .

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece Perk-urile ar face jocul prea greu pentru unii jucatori. Kit-urile sunt de ajuns

Coming4YOU

User
    Player
    Salut!

Nu-s de acord cu sugestia ta pentru ca perk-urile ar face jocul nedrept pentru ceilalti playeri.

GabrielNek00

User
    Player
    Salut!

Inteleg ideea ta dar mi se pare ca pentru jucatorii noi o sa fie mai greu.Si mie mi se pare ca kit-urile sunt destul.

din pacate de la mine ai :contra: .

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Perk-urile prezentate ar schimba in mod radical modul de joc, lucru pe care nu il dorim.

:respins:

:tc:

Status
    Not open for further replies.