• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

Cloacks

User
    Player
    * Nick-ul tău: Cloacks

* Propunere: comanda /cr [chatreport] sa fie adaugata

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : at fii utila deoarece staff-ul ar putea sa vada ultimele mesaje ale playeriilor si astfel stafful ar putea scapa de playerii care injura,cei care sunt toxici etc mai rapid,fara a mai sta dupa x si y sa-i trimita dovada,deoarece in acel timp in care respectivul trimite dovada,alti playerii pot injura etc.

* Subserver: Skywars

* Alte precizări: Repet,propunerea asta am decis sa o fac doar in cazul in care in urmatorul update de SkyWars nu se v-a adauga din nou chestia cu arenele,adica stafful sa vada mesajele din arene.

BeastFox

User
    Player
    Buna! Eu zic ca staff ul de pe SkyWars isi face treaba foarte bine si santioneaza playerii mereu cum trebuie ! Nu vad rostul acestei comenzi. :contra: .

Henriks9

Chairman
    Staff member
    Chairman
    Hello,
    I would turn it into a chat log command.

But since your suggestion goes in that direction I give you:

:pro:

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut! Ma bucur ca vrei sa faci o sugestie pentru sectiunea noastra si apreciez timpul alocat in scrierea acestei propuneri. 

Eu nu sunt de acord cu adaugarea acestei comenzi deoarece , cum au spus biaviatata si BeastFox , noi ne facem treaba destul de eficient , si , daca ne-ar fi scapat ceva , oricine este liber sa faca o reclamatie pe forum. 

Eu iti voi da :contra: .

Succes!

Last edited by a moderator:

EduardINFIN

User
    Player
    Buna, ma bucur ca ai o sugestie pentru sectiunea skwars.

Parerea mea e ca aceasta comanda nu prea ar fi de folos in unele cazuri, plus se va baga o comanda pentru a vedea chat-ul global, asa ca nu vad cum ne-ar ajuta o comanda ca aceasta. 

De la mine ai :contra:  . Bafta!

Adelyynoo

User
    Player
    Buna, mi se pare o idee buna, deoarece ar fi exact chat logs, si ai putea acctiunile gresite ale fiecarui player, dar ideea este de anu l transorma intr un plugin de mute , deoarece nu ar mai avea rost helperul .. de la mine ai :pro:  

Status
    Not open for further replies.