• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

HyperNinjaX

User
    Player
    * Nick-ul tău: HyperNinjaX 

* Propunere: SkyWars ranked

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :păi după părerea mea skywars ranked ar aduce mai mulți playeri pe gamster si mai ales pe skywars pt ca playeri o sa aiba pt ce sa faca winuri si kiluri. Mi se pare ca după ce ai făcut lvl mare si kiluri multe nu prea mai are sens adică nu stiu. După părerea mea ar fi o chestie misto.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : O sa aducă mulți playeri si playeri o sa aiba de ce sa se antreneze la pvp si o sa aiba o motivație ca sa faca lvl ca sa joace ranked la un nivel superior ma gandesc eu. 

* Subserver: Eu cred ca skywars ar merita un skywars ranked pt ca după ce faci peste 1000 de kiluri nu neaparat  sau multe coins sau nu stiu multe winuri nu prea mai ai ce face.

* Alte precizări:  Alte precizări nu prea m-ai am dar eu spun că o să fie ceva misto. Si sper ca cineva sa imi vada sugestia si so is ca o idee. Multumesc! 

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, ar face acest joc mult mai competitiv si ar motiva mai mulți playeri sa se joace.In momentul de față nu prea exista un astfel de sistem pe sectiune.O mica adăugare pe care as face-o la această propunere:

Locul 1 la finalul unui sezon sa primeasca un premiu(un sufix/prefix sau nickname pentru o perioadă de maxim o luna, sau ceva similar)

De la mine ai :pro: .Succes!!

AlexpFw

User
    Player
    Salut, HyperNinjaX!

Imi place cum suna propunerea ta, eu sunt de acord cu ea, ar face acest minigame mai competitiv, iar jucatorii ce ar acorda m,ai mult timp si ar depune mai mult efort pe aceasta sectiune, ar fi oarecum rasplatiti. Playerii ce sunt in top, ar putea primii premii de pe shop-ul server-ului, Iar po*Cenzurat*ritatea acestui miningame ar creste considerabil.

De la mine propunerea ta are :pro: .

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar fi interesanta si cred ca ar aduce interes fata de sectiune dar cu tot cu propunerea asta as recomanda sa mareasca serverele de SkyWars de la 150 de playeri pe sectiune la 250 de exemplu sau se creeze o sectiune separata pentru Ranked Matches.

Pentru locul 1 ar fi destul de ok sa primesti un prefix/sufix sau un nick colorat pana la finalul sezonului viitor.

In rest sunt de acord cu propunerea ta. :pro:

AimSlash

User
    Player
    SkyWars ranked? Sincer, propunerea ta mi se pare foarte buna! La fel cum ai spus mai sus, dupa ce faci un anumit numar de kill-uri si de coins nu mai e acelasi lucru ca la inceput. Asa jucatorii ar juca mai mult ca sa ajunga la un anumit level ca sa joace ranked. :pro: .

AMX

User
    Player
    Ar fii Genial,Totusi nu cred ca o sa fie posibil

Totusi,de la mine pentru tine,un :pro:

ItzDr1nK

User
    Player
    Este o propunere foarte buna deoarece multi playeri care joaca skywars nu prea au experieta cu jocul si devine un joc usor sa castigi impotriva adversarilor noobi.Inca o propunere buna aici ca sa nu se triseze sa poti juca la ranked skywars doar daca ai de exemplu 200 wins si 200 kills in total.Imi place ideea de la mine ai :pro:

Slavic Gamer

User
    Player
    Salut, propunerea ta chiar imi place, ar fi misto asa ceva, chiar si eu dupa ce fac multe coins nu prea mai am ce face.

De la mine ai: :pro:

TibiRO2005

User
    Player
    Salut HyperNinjaX, propunerea ta este una care ar schimba total sectiunea skywars solo si team ceea ce poate ajuta in cresterea acesteia. 

Propunerea ta e foarte buna de la mine ai :pro:

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna. Playerii ar avea un motiv pentru care sa se joace mai mult pe langa sa ajunga in top si ar aduce o creste mare.

:pro:

Last edited by a moderator:

Pk2k20

User
    Player
    Salut, HyperNinja.In opinia mea , asa ceva nu ar fi necesar, deoarece skywars ranked ar aduce playerii, dar ar creea un mediu toxic din cauza seriozitatii, unii playerii vor incepe a folosi hack deoarece pierd fiecare runda, si ar creea sectiunea pe skywars un mediu plin de negativitate, in care daca esti mai jos ca mine , esti un noob , etc. De la mine ai :contra: .Sarbatori fericite

Flix

User
    Player
    Salut!

Din partea mea ai :contra:  deoarece propunerea ta ar aduce mult mai multi hackeri pe sectiune deoarece dorinta sa progresezi mult si rapid e mare.

Anastasia__

User
    Player
    Salut,
    Propunerea ta este una buna pentru ca ar aduce mai multi playeri si activitate mai mare

Votul meu este  :pro:

ItsProGamer

User
    Player
    Salut!!!

Imi place ideea ta deaorece ar aduce playeri mai multi si chiar as vrea sa ma joc ranked skywars.

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Aceasta este o idee foarte buna,deoarece cum ai spus si tu, dupa ce faci multe winuri si killuri si incepi sa devii foarte bun, incepi sa te plictisesti putin, dar daca ar fi un skywars ranked unde sa joci numai cu playeri care stii ca probabil sunt buni, deoarece au ajuns pana acolo, mi se pare ca ar aduce mult mai multi playeri pe gamster, dar mai ales pe skywars

De la mine ai un  PRO.png

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, HyperNinjaX!

Imi place propunerea ta, asa jucatorii ar juca mult in skywars.

De la mine ai: :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

zLowFast.

User
    Player
    Hello! 
    Imi place propunerea ta pentru ca, dupa ce faci 1000 kill-urile (Example), poti sa te joci ranked, asa, jocul o sa fie competitiv.

​

​

Status
    Not open for further replies.