• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

Kranee

User
    Player
    * Nick-ul tău: Krane_

* Propunere: Sa adaugati un plugin in care daca te arunci in void sa te spawneze inapoi unde trebuie.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fi la smart aceasta chestie. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai mi-se pare normal sa fie adaugat. La un server asa de mare nu cred ca ar vrea cineva sa casa in void la nesfarsit.

* Subserver: SkyWars

* Alte precizări: Nothing.

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Sunt de acord sa se adauge un plugin pentru a te da inapoi la spawn daca se intampla sa cazi in void (in lobby).

:pro:

AlexpFw

User
    Player
    Salut, Krane_!

Sunt de acord cu propunerea ta, atunci cand cazi in void, in spawn, cazi la infinit, ar fi destul de bine ca atunci cazi in void, sa te spawneze inapoi la spawn.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu este neaparat utila pentru ca poti da /hub si revii pe sectiune, nu prea gasesti momente in care sectiuniile de SkyWars sa fie full, cel putin eu nu am prins, insa ar fi mai smart cum ai zis si tu sa te trimita automat in spawn. De aceea votul meu este  PRO.png

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta mi se pare destul de utila, deoarece multi jucatori cad in void si sunt nevoiti sa intre in arena sau sa dea /hub.

:pro:

zLowFast.

User
    Player
    Salut, 
    Îmi place propunerea ta pentru că uneori cad în void și aș vrea să mă întorc la spawn fără sa fac comanda /hub, așa că ar fi o idee minunată.
    Aș spune un plugin la care te teleportează automat.

:pro: .

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca propunerea ta este destul de utila fiindca este frustrant sa tot cazi in void si sa dai meci sau /hub. De la mine ai :pro:

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta este una chiar foarte buna, adica si eu cad in void si nu mereu am chef sa scriu comanda care ma duce inapoi la spawn.

De la mine ai :pro: .

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut  Krane_!

Propunerea ta este una foarte buna si cred ca ar ajuta foarte mult playerii.

De la mine ai un :pro:

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    S-ar confunda void-ul din spawn cu cel din arene.

:tc:

Status
    Not open for further replies.