• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere SkyWars

Status
    Not open for further replies.

KDA

User
    Player
    * Nick-ul tău: KDA

* Propunere: Sa se adauge perks (De exemplu: Dupa ce omori un jucator, sa-ti dea strenght 1 pe x secunde sau sa-ti dea effectele de la golden apple, etc.)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar aduce mai multi jucatori pe sectiune.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece cred ca va fi mult mai dificil sa castigi arene, si va fi mult mai distractiv, cred.

* Subserver: SkyWars

* Alte precizări:  -

ToolAssisted

hehe
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar fi chiar foarte buna din cauza faptului ca exista destul de mult clean-up. Daca s-ar adauga perks cum ar fi cel de strenght ar face chestiile mult mai interesante in arena.

Eu iti voi oferii :pro:  .
    Regards ,
    Tool 🐾

Last edited by a moderator:
    • Like
    Reactions: KDA

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, KDA!

Propunerea ta este foarte buna, deoarece daca ar fi adaugat acest lucru jocul ar fi mai mult interesant.

De la mine ai :pro:

O zi buna!

~zJustBoyy

• Like

AlexpFw

User
    Player
    Salut KDA!

Ai o propunere foarte buna, daca acest lucru ar fi implementat, ar face SkyWars ul mult mai interesant si mai po*Cenzurat*r, ar atrage mai multi player, si ar fi o sectiune mai complexa, si mai interesanta.

De la mine, propunerea ta are :pro: .

• Like

idkidkkk

User
    Player
    Salut!

O propunere foarte buna, nu s-ar mai face atat de mult clean-up si ar fi mult mai interesant si mai distractiv.

:pro:

• Like

EduardINFIN

User
    Player
    Salut!

Imi place faptul ca te gandesti la sectiunea skywars si ca incerci sa o faci mai distractiva. Parerea mea e ca nu ar strica niste perk-uri atata timp cat nu sunt prea op astfel in cat sa iti dea un advantaj foarte mare, influentand mult sansele tale de castig. Plus ar face jocul mai distractiv si jucatorii ar avea pe ce sa isi consume banii.

• Like

AIin01

User
    Player
    Salut !

Propunerea ta este interesanta si ar face jucul mult mai distractiv si mai palpitant .

• Like

Flix

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta ar ajuta foarte mult la cresterea numarului de jucatori, dupa cum s-a spus si mai sus exista fenomenul de cleanup, multi playeri murind asa se enerveaza si parasesc sectiune, o mare parte din ei nici nu vor mai intra (printre acea mare parte ma numar si eu), dupa ce omori un player ar fi interesant sa primesti 2-3 inimi in plus si strenght 1 pentru 10-15 secunde. :pro:

• Like

ToneTer

User
    Player
    Salut, KDA!

Propunerea ta este una foarte interesanta si chiar ar fi mult mai interesant si distractiv si cu siguranta ar aduce mai multi jucatori.

De la mine ai :pro:

• Like

PinguinasulD

User
    Player
    Salut!

Mi se pare o idee foarte buna, deoarece exista foarte multi care dau clean-up, iar asta ii poate face pe multi sa se lase de skywars, iar un perk care sa iti dea strenght sau efectele unui golden apple dupa kill i-ar face pe oameni sa nu mai dea atat de mult clean-up, iar daca dau, sa se gandeasca mai mult inainte sa il dea.

De la mine ai un  PRO.png

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, e o idee bună care ar aduce o mare complexitate acestei sectiuni si ar face sectiunea mult mai distractiva.De la mine ai :pro:

• Like

WiNtTeR

User
    Player
    Salut.

Propunerea ta ar face un joc mult mai distractiv si mai captivant, de la mine ai  :pro:

• Like

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si eu consider ca ideea ta este foarte buna fiindca e frustrant cand ramai low si vine cineva si te omoara. Acest lucru as evita clean up ul deci sunt :pro:  acestei idei .

• Like

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Propunerea ta ar face jocul mult mai amuzant si ar aduce mai multi jucatori. 

• Like

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut KDA!!!

Propunerea ta mi se pare foarte interesanta si cred ca ar face jocul mult mai interesant si distractiv!

De la mine ai un :pro:

• Like

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Salut.

Apreciem faptul ca ati dorit sa contribuiti cu o idee, dar propunerea dumneavoastra va fi respinsa deoarece ar crea niste avantaje prea mari si am ruina balansul jocului.

Regards, Bupi_

:tc:

• Like
    Status
    Not open for further replies.