• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere stoplag

Status
    Not open for further replies.

iDoomfull

User
    Player
    Propun sa nu se mai dea /stoplag pe survival sau alte sectiuni care il folosesc deoarece poate incurca putin experienta de joc. Propun in schimb sa adaugati clearlag fiindca ajuta mai mult la cresterea TPS-urilor

Daca nu vreti sa scoateti stoplag. puteti sa-l faceti sa dureze 2-3 minute (daca e automat ci nu dat manual de un operator) fiindca nu e nevoie de mult timp sa fie on pentru a-si reveni TPS-urile. 

Dupa cum am spus, incercati clearlag fiindca de cand joc survival 1.11 nu am vazut vreun mesaj de la el, deci sper sa nu gresesc cand spun ca nu e bagat. 

Sa va dau un exemplu, optional desigur: un jucator vrea sa faca un mob grinder, spawner etc, dar nu poate ca stoplag-ul e on TOATA ZIUA si apa nu curge, portalele de nether nu se mai aprind, tnt-ul nu explodeaza bla bla bla

xShadow_

User
    Player
    :contra:

iDoomfull

User
    Player
    Eu v-am propus sa bagati clearlag fiindca e mai util si face aceeasi treaba de a opri lag-ul, stergand ocazional itemele de pe jos, dar totusi, stiu ca stoplag-ul e esential, dar macar faceti-l sa dureze 10 minute spre exemplu, apoi sa facao pauza 2 minute cat isi fac jucatorii portale/ ferme etc, dupa sa se activeze la loc si tot asa, in felul asta am putea face si noi ferme, eu personal m-am saturat si de aceea am venit aici sa-mi "plang" problemele.

Imi place la Tox ca in ciuda faptului ca a dat contra, macar el a spus si de ce. E important un feedback sa stiti, trebuie sa existe un motiv pentru contra-ul ala, nu doar sa faceti +1 post, huh?

Last edited by a moderator:

iiSwappy

High
    Player
    ClearLagul este deja prezent pe server pentru a micsora din lag.

:tc:

Status
    Not open for further replies.