Buna ziua, deschid topicul ca sa atrag atentia adminilor in legatura cu egg-urile, as propune sa se bage egg-urile in shop, la un pret mare ca sa nu se faca abuz de ele, ori sa se castige la o tombola ceva, spun asta pentru ca am patito chiar eu sa imi strang animale iar apoi sa fie omorate de jucatori, ok imi fac tarcul mai izolat sa nu mai intre nimeni, dar acum nu le mai gasesc, si nu cred ca sunt singurul cu problema asta, spawnere daca se pun la shop s ar face lag pe server, dar egg-urile nu cred ca sunt atat de problematice, dar sateni nu cred ca mai ai cum sa gasesti, anumite animale cresc doar in unele zone si la cum playerii le tot omoara ma indoiesca altii mai au sansa sa le creasca. Inca o idee ar fi sa se deschida un fel de piata, adica este practica licitatia, dar ar fi mai interesanta o piata, unde jucatorii isi pot pune produsele la vanzare, licitatia sa ramana pentru obiecte importante iar la piata sa se vanda obiectele mai simple, care le faci in gradina sau in mina, multumesc pentru atentie.