• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

[Propunere] Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

GreenStain

User
    Player
    Salutare,am deschis topicul acesta cu scopul de a rezolca o problema de pe survival 1.11

Satenii, in mod normal, ar trebui sa poata sa culeaga si sa planteze singuri morcovi,cartoti,grau,sfecla.Acestia pe sv, daca gasesc pamant fertil pentru a planta, planteaza,dar nu si culeg legumele,in momentul cand un satean culege, isi apleaca putin capu dupa care il ridica imediat,acest lucru de intampla,dar plantele tot nu sunt culese. mai pe scurt, nu pot culege legume, si acest lucru impiedica la construirea fermelor automate de legume.Sper ca ati inteles la ce ma refer si poate o sa puteti rezolva.

Multumesc!

C44

User
    Player
    Cred ca aceasta chestie e facuta intentionat de staff ca sa nu faca lag . Poti juca pe Survival 1.9 acolo merge perfect :D .

Cata1997Mike

scouting legion
    Player
    Am mai intalnit acesta problema si la alte server ...

Problema este ca pluginul de la 1.11 este facut pe versiunea de 1.9 sau 1.8

Si din acesta cauza sateni nu pot culege .

In alte cuvinte este un bug de la server

Nu provoaca nici un lag asupra serevrului ei prin aceea metoda sa inmultumesc !

MOS

User
    Player
    :pro:

Sunt cateva lucruri care ar face jocul mai frumos dar nu sunt introduse aici

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Pe survival 1.9 este cum trebuie!dar inteleg ca e o problema pe 1.11 hmm aici e topicul de discutii de ce nu ai pus la propuneri,ori raport bug/probleme? (Just say) :)

Status
    Not open for further replies.