• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

Kyhn

User
    Player
     * Nick-ul tău: Kyhn

* Propunere:  Propun creearea unor sub-topicuri in care vor fii adaugate clanurile oficiale de pe server, mai exact " team-urile " unde creeatorii acelui " team " va avea acces total topicului clanului sau, in care isi va poate face proprile sub-topicuri, ca si cum un regulament al clanului, propriile modele de cereri de inactivitate, proprile modele de cereri de inscriere, si ce altceva mai doreste/doresc liderul/liderii clanului.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mult mai frumos cu un topic pentru clan-uri, dar creatorii sa aibe un anumit regulament pe care trebuie sa il respecte astfel evitand subiectele fara rost, injuraturile si altele, el find moderator la topicul sau iar daca un Moderator daca doreste sa mai verifice din cand in cand ce se mai posteaza pe acele topicuri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca ar fi utila pentru ca ne-am putea organiza cei care avem clan-uri de exemplu pe Survival 1.11 clan-ul in care sunt eu, GABIMB, EdwardCullen si multi alti.

* Subserver: Survival 1.11

* Alte precizări: Clan-urile care ar trebui sa fie acceptate sa aibe niste cerinte pentru evitarea creari multor cereri de clan-uri, de exemplu: Minim 10 membri in clan-ul respectiv sau Poza/Video cu baza respectiva si sa fie cel putin 50% finalizata.

Last edited by a moderator:

HellSound

User
    Player
    Acele „clanuri” nici măcar nu existau săptămâna  trecută , sunt pur și simplu grupuri de jucători ce nu sunt menite să reziste , vor exista certuri și multe altele , consider aceste ”clanuri” o modă trecătoare pe server iar propunerea inutilă , prea multă muncă fără folos .

Decizia mea :

:contra:

GABIMB

User
    Player
    O idee buna,unii muncesc mult pentru baza la un clan, cred ca se merita sa se faca si niste topicuri pentru asta, poate unii nu au skype,discord,sa fie anuntati. :pro:

MOS

User
    Player
    Cum a spus si colegul meu HellSound, nu au nici un rost si vor aduce doar certuri intre jucatori. Puteti sa comunicati prin teamspeak, skype, discord, etc. Nu este nevoie de topic-uri speciale dedicate pentru asta.

:contra:

Status
    Not open for further replies.