• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

Filaret

User
    Player
    * Nick-ul tău: FilareT_

* Propunere:  As dori ca, comanda de /baltop sa poata fii accesata de toata lumea.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Lumea ar deveni mai competitiva, bataie pentru suprematie, pentru un top cat mai mare. Cand te intreaba cineva in ce loc esti? Ah.. uite pe locul 17.. ieri am fost 28.. (progres).

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Lumea ar deveni mai competitiva, se va schimba importanta banilor in acest fel, in plus toata lumea e curioasa de ceilalti, asa ca acum avem posibilitatea asta.

* Subserver: Survival 1.11.

Alte precizări:  M-am tot gandit si rasgandit de foarte multe ori inainte de a posta aceasta sugestie. Am vorbit cu foarte multi admini, nici macar ei nu au acces.. De asemenea am vorbit cu Mosu, care mi-a spus ca va fii bataie de cap pentru primele locuri. Sunt constient de asta, dar totusi suntem oameni si am putea cadea la buna intelegere sa ma lase in pace. Daca nu se rezolva pur si simplu /ignore si s-a rezolvat problema pentru oricine. In plus cred ca toata lumea este curioasa de cine este in fata lui. 

Totusi in alt plus adus acestei sugestii ar fii timpul petrecut pe server cred ca ar creste considerabil pentru toata lumea. Sa luam un exemplu X care mineaza de 2 ore, se plictiseste.. vrea sa iasa de pe svr. Dar vede ca cel din fata lui care e pe locul 9 are cu 10.000 mai mult ca el.. va petrece putin mai mult timp pe server pentru a il depasi. In asa fel, ai o ambitie pentru a lupta pentru top.

Va multumesc, imi pare rau ca v-am scris atat.. mai aveam multe de zis  :)

Last edited by a moderator:

killerutzu

User
    Player
    Sa stii ca este o idee foarte buna. Cu asa acces, playerii ambitiosi vor avea pentru ce muncii, pentru a ajunge cat mai sus in top-ul banilor. Si exact cum ai spus tu, nu strica sa vezi cine este inaintea ta :)

De la mine ai un :pro:

MOS

User
    Player
    A mai fost propunerea asta in trecut si iti voi raspunde la fel ca atunci:

Va aduce controverse intre playeri, cei care vor fi in top o sa fie batuti la cap de alti jucatori

:contra:

HellSound

User
    Player
    Această comandă este restricţionată până la gradul de Operator din anumite motive clare . 

Dacă oferi acces tuturor jucătorilor nu ar crea decât probleme , iar spiritul acela competitiv ,

dispare imediat ce apar suspiciunile .

Dacă eu stau 10 ore adunând iteme din end , le vând şi pe urma lor adun o sumă considerabilă automat voi depăşi 

un număr de persoane în top , în cele din urmă vor apărea acuzaţiile cum că aş fi favorizat de către careva.

Având în vedere că asta ar fi o discuţie între doi jucători oarecare vă puteţi imagina cât de uşor va degenera

într-un scandal.

Decizia mea este:

kirito990

VIP
    VIP
    Cei de pe primu loc vor fi spamati de incepatori sa le dea si lor bani

Spiritul competitiv va aparea si o data cu el si certurile

helios

User
    Player
    Daca asta va fi adaugat pe server incepatorii vor cere bani si vor aparea certuri intre jucatori de la mine ai:
    UBPL2lE.png

yzeAsrK.png

helios a fost un zeu

helios este un zeu

helios va fi un zeu

™Maniak™

Satana
    Player
    Se vor spama cei ce au multi bani.

Da si mie ca tu ai prea multi...

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins, nu vom adauga deoarece nu e necesar.

Status
    Not open for further replies.