• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival 1.11

Status
    Not open for further replies.

Robertusss

User
    Player
    Fac aceasta propunere pentru ca este o problema pe care o intampin eu. Eu cred ca nu ar trebui sa fie sterse toate entitatile atunci cand se ''sterge'' lagul. Ma refer la acele entitati de exemplu minecart-ul si tot ce nu tine de iteme dropate. Stiu ca aceasta chestie este parte din plugin si poate nu se poate modifica, dar am zis sa incerc si eu pentru ca nu cred ca o sa cauze atata lag acele minecart-uri sau entitati care nu sunt dropate(iteme). Ar mai fi o problema si la dispenser. Atunci cand de exemplu pui in el galeti de apa, dar o cantitate mai mare de dispensere de exemplu vreo 5 nu o sa mearga toate 5 o sa mearga doar 2 pentru ca celelalte sunt calculate ca mai multe entitati in acelasi loc si nu o sa se spawneze apa. Acelasi lucru si la bone meal.

Multumesc pentru atentia acordata acestei propuneri.

Majestikaa

我是人马(馬)座的
    Player
    :pro:

Nu stiu ce ai vrut sa zici cu dispenser-ele

HellSound

User
    Player
    Aici te susțin și eu Robert , măcar minecart-urile acelea dacă ar rămâne tot ar fi util pentru mulți dintre noi 

Robertusss

User
    Player
    :pro:

Nu stiu ce ai vrut sa zici cu dispenser-ele
    Idea era ca daca te duci pe survival (1.11 pe cea pe care joc eu) si pui niste dispensere da? Faci un clock de redstone si de exemplu pune in toate galeti cu apa. O sa vezi ca nu o sa se spawneze toata apa adica de exemplu din 6-7 dispensere o sa mearga doar 4-5 datorita acelei limite de entitati. Aceasi regula se aplica si la bone meal(mi-am dat seama atunci cand mi-am facut o ferma automata cu redstone si crestea doar un seed din vreo 6 pe care le-am pus eu).

Status
    Not open for further replies.