• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival 1.12

Status
    Not open for further replies.

LykEE

ZED
    Player
    * Nick-ul tău: LykEE

* Propunere: Propun sa se adauge comanda /cmodifyall [Nume] 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Din punctul meu de vedere este o comanda foarte utila deoarece multi dintre noi sunt asistati de prieteni in timpul jocului iar noi trebuie sa le oferim acces la plot, iar, daca am cufere si furnale la subsol cate 10, la parter cate 15, la etaj cate 20, e destul de frustrant faptul ca trebuie sa ma invart sa le dau la cate 3-4 acces.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am explicat mai sus

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:  -

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    Daca vom implementa aceasta comanda se vor plange multi playeri ca omul acela lea furat din chesturi 

:contra:  

xShadow_

User
    Player
    Nu mi se pare o ideie buna.

LykEE

ZED
    Player
    Daca vom implementa aceasta comanda se vor plange multi playeri ca omul acela lea furat din chesturi 

Pai, cam asta e ideea unui cmodify, sa oferi unui player de incredere accesul din chest, + ca deja se practica acest lucru, insa e mai usor pentru cei ce au foarte multe chesturi, cine vrea sa restrictioneze accesul cuiva la mai multe chesturi, poate sa-i dea acces doar la ce crede el

alexony2004

High
    Player
    Ar Ajuta Sesiunea Si ar Fi Chiar Mai Usor sa da acces la chest pentru ca dasta ii dai acces daca ii dai la 1 de ce sa nu ii dai la toate ! Si Daca s-ar baga sa fie optional Cine vrea la anumite chesturi si cine vrea La Toate :)

De la mine Ai :pro:  

Filaret

User
    Player
    Salut LykEE, de ce nu da-i /cremove la fiecare chest pe care il ai in protectie?

Odata ce ai dat /cremove la un chest daca ai protectie pe el nu poate veni oricum nimeni sa iti fure din chest pentru ca ai protectie.

​

Acum poate imi vei zice ca va veni alt coleg de al tau sa-ti dea /lock  sau /cprivate dar daca e sa te gandesti mai bine, nu da-i acces pe protectie la oricine.. doar daca ai incredere in el.

Tu esti responsabil de ce se intampla in protectia ta.

​

Totusi, eu sunt de acord cu aceasta modificare, o comanda in plus nu ar strica, poate unora le va fii de folos, zic ca ar fii de ajutor playerilor.

Mare PRO, cine considera ca nu merita a fii implementata va mai dau eu motive daca doriti :)

:pro:​

kirito990

VIP
    VIP
    Am avut de aface cu faptul ca trebuie sa dau acces la 100 chesturi

Este foarte utila comanda asta

Si dupa poti sa dai /lock unde nu vrei sa aiba acces

:pro:

Status
    Not open for further replies.