• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival 1.12

Status
    Not open for further replies.

VasiaBOSS

User
    Player
    * Nick-ul tău:VasiaBoss

* Propunere: Sa se adauge un grad numit fly-er care sa fie cumparat doar cu credite sa contina doar fly si sa nu fie sters la wipe

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :De exemplu multi playeri ar fi fericiti sa ia un astfel de grad doar cu fly. Partea buna e ca acest grad va contine doar fly si playerii cu acest grad nu vor putea influenta negativ asupra altor playeri dandule ban dau mute . Printrun cuvant nu un grad dar un KIT

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Nu ar mai fi playeri care au grad si dau la toti mute si ban fara motiv . Acest grad cum am spus va contine doar fly

* Subserver:Survival 1.12

* Alte precizări:Nu  am alte precizari

QXterorR

Operator Survival
    Player
    Gradele de hero-ultra-legend care sunt cumparate prin donatie raman si dupa Wipe.Doar daca ai cumparat cu Credite din joc atunci se sterg la wipe.

Ca prin urmare:

:contra:

PRINCEALEX

User
    Player
    NU cred ca e o idei buna  :pro:

alexony2004

High
    Player
    Nu Este o ideie buna Ai gradele Hero , Ultra , Legend etc

:contra:  

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    degeaba inventezi un grad care sa contina doar fly...gradele initiale sunt batute in cuie cu un scop,poti obtine fly si daca votezi iar 2500 de credite pentru hero inseamna o luna de vot.

Prin urmare :contra:

Status
    Not open for further replies.