• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival(clasic)

Status
    Not open for further replies.

4rap

User
    Player
     Nick-ul tău:4rap

* Propunere: Propun  schimbarea dificultații pe sectiunea survival (clasic) deoarece avand 2 spawnere de zombi ies .. tot 2 zombi , pe ora . 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca in bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :In primul rand propunerea mea ar fi utila pentru comunitate , prin simplul fapt ca  ar fi mult mai rentabil si ar merita sa amenajezi un spawner  pentru xp .

* Subserver: mc.gamster.org

* Alte precizări:  Extinderea variatiilor de "oua" din schop Ex: Skeleton.

ForEver_FR

User
    Player
    4rap, sunt deja multe chestii pe server care provoaca lag, se zicem ca cand se face noapte apar 1000 monstri, pai pe o dificultate mai mare vor aparea 10000 monstri.

Aceasta schimbare poate sa afecteze serverul si in moduri negative :contra:

4rap

User
    Player
    Prietene , ai grija la exprimare , in plus multi jucatori au zis ca abia s-au intalnit cu mobi , avand in vedere ca nu se spawneaza pe raza unei protecții , nu sunt mulți mobi , iar daca un operator online pe server sesizeaza ca sunt prea multi poate sa ii ștearga si gata , alta varianta este cea de a marii doar droparea de mobi din spawnere  , acum dropeaza 1 mob , puteti schimba asta in 2-3 sau 4 cum e normal , sunt 2 variante .

xMrPapaia

User
    Player
    :contra: Are dreptate cu ce zice ForEver_FR sunt foarte multe lucruri ce produc lag, mobii sunt setati sa se spawneze un numar pe o anumita raza ca sa nu produca lag

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut, daca se schimba dificultatea playerilor greu le este mai greu sa joace. Sa nu mai zic ca se produce lag :contra:  

Com32goO

User
    Player
    :contra: Mi se pare ok asa cum este.

Ceapshout

User
    Player
    Uneori este deja lag pe sectiune, iar schimbarea dificultății ar mări lag ul  :contra:

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Momentan este bine asa cum trebuie, nu este ceva wow.

:contra:

Status
    Not open for further replies.