• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Clasic

Status
    Not open for further replies.

Stefan21

User
    Player
    * Nick: StefanxplayMC

* Propunere: Propun ca plugin-ul de ClearLag sa nu mai elimine Minecart-urile de pe server.

* Desigur, exista riscul sa afecteze performanta serverului. Presupun ca se poate impune o limita sau un wipe periodic pentru a combate lag-ul, daca exista. Cea mai buna solutie in opinia mea ar fi sa poata fi cumparat doar de la shop, cum s-a facut si cu sticky pistons si hoppers.

* Consider ca ar fi o schimbare importanta pentru cei ca mine ce vor sa isi faca ferme de xp/iteme. Minecart-urile sunt esentiale in multe design-uri si am vazut numeroase persoane nemultumite/surprinse de faptul ca se despawneaza.

*Subserver: Survival

* Nick-ul tău: StefanxplayMC

* Propunere: Propun ca plugin-ul de ClearLag sa nu mai elimine Minecart-urile de pe server.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Consider ca ar avea o influenta pozitiva, fiindca serverul este dominat de grinderele cu zeci de spawnere de blaze. Schimbarea aceasta ar putea influenta  preferintele celor ce vor xp fara sa cheltuie 150K pentru un ou de blaze sau 750K pentru spawner. Desigur, exista riscul sa afecteze performanta serverului. Presupun ca se poate impune o limita sau un wipe periodic pentru a combate lag-ul, daca exista. Cea mai buna solutie in opinia mea ar fi ca minecart-urile sa poata fi cumparate doar de la shop, cum s-a facut si cu sticky pistons si hoppers.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca ar fi o schimbare importanta pentru cei ca mine ce vor sa isi faca ferme de xp/iteme. Minecart-urile sunt esentiale in multe design-uri si am vazut numeroase persoane nemultumite/surprinse de faptul ca se despawneaza.

* Subserver: Survival

* Alte precizări:  Nu am.

DarkTiger

User
    Player
    :pro: Pentru ca sunt foarte multe sisteme si ferme cu minecart-uri, si stergerea acestora ingreuneaza munca

MarianMrK5

User
    Player
    Sunt de acord cu aceasta propunere lumea face multe chestii cu minecart urile si  dimineata cand se trezesc se chinuie sa le puna din nou ca le-au sters

:pro:  

200.gif

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.