• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Clasic

Status
    Not open for further replies.

Hyland

User
    Player
    * Nick-ul tău: Hyland

* Propunere:  Propunerea ar consta într-un singur lucru minor, și anume faptul că este interzis să stai AFK sau să ai un sistem anti-afk. Am observat faptul că secțiunea de survival are anumite restricții destul de asemănătoare serverelor mari de factions, și anume faptul că nu se pot crafta hoppere/pistoane. Acest lucru sigur e normal și benefic, fiind mai grele de obținut și fiind și cauzatoare de lag. Trecând de la această paranteză, pe survival clasic principalele metode de bani sunt fermele din cate am văzut, în mare parte cea de cactus, fermă care nu poate produce semnificativ dacă nu se stă constant la ea. Fermele de pe server sunt suficient de mari, încât nu poți pur și simplu să construiești ceva sau să îți ocupi timpu pe lângă ea pentru că nu o să fie active toate chunkurile. Țin să cred că ar fi mulți playeri care s-ar bucura de o modificare ca asta, după ce construiești o fermă, să poți lasă contu afk când nu te joci iar ea să producă.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : În momentele în care vrei să ai o activitate pe server, îți vezi de treabă, minezi, construiești etc. , iar la sfârșitul unui proiect ca o fermă de cactus, poți profita de ea lasând contu afk pentru a produce.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Dacă oamenii ar avea posibilitatea, probabil s-ar lasă conturi la ferme și peste noapte, în momentele in care în mod normal activitatea e scăzută. Propunerea e benefică pentru playeri și indirect și pentru numărul de jucători și activitatea serverului.

* Subserver: Survival Clasic

* Alte precizări:  Îmi cer scuze dacă propunerea e văzută în mod negativ, dar parerea mea personală ca player este că acest lucru ar influența economia serverului și satisfacția jucătorilor.

Tommy21

Manager Survival
    Player
    O sa votez contra la aceasta propunere pentru ca nu este voie sa stai afk, chiar daca iti faci ferma sau chiar daca vrei sa faci ore pentru cerere de helper/mod. Anti-afk-ul se baneaza 6h-12h-24h-permanent. 

:contra:

da4ius2006

User
    Player

Asa poti farma ore foarte usor si dupa sa aplici pentru helper 

AlexPavel

User
    Player
    Poti face ore foarte usor asa!

tennesy

User
    Player
    :contra:  pentru ca ai face prea usor orele si ai face bani usor.

PandaKing.

User
    Player
    :contra: deoarece  ceilalti jucator ce nu stau afk , ar fi defavorizati

iSktZz

User
    Player
    Asa poti farma ore foarte usor si dupa sa aplici pentru helper/mod/admin

Karnation100

User
    Player
    Adica as intra pe sectiune, mi-as face o ferma, as pleca 3 zile de langa pc si as avea destula activitate sa devin mod. Nu suna bine, de la mine ai :contra: . Succes!

mini.

god gaymer
    Player
    Nu-mi place propunerea ta deoarece ai putea face ore , cat si bani usor si nu s-ar mai merita sa te joci (sau cel putin asa as crede eu) , daca esti banat pt Anti-Afk 

Chiar daca nu joc survival classic  , iti dau din pacate  :contra:

LegendaryPvP

User
    Player
    Nu mi se pare o idee buna deloc pentru ca poti face mult prea usor ore, si in acest timp faci si bani stand afk

Votul meu este :contra:

Status
    Not open for further replies.