• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

IOSkz

User
    Player
     Nick-ul tău: IOSkz

* Propunere:

1-un /warp cu sateni care au oferte modificate, oferte la care se cer itm pentru itm( nu numai emeralde)

2-marirea preturilor  pentru vanzarea legumelor la /shop

3-modificarea premiilor la vote key, sa dea ceva mai bun...

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :

1.ar  ajuta la economia serverului, jucatorii ar avea o gama de oferte mai dezvoltata, ceva nou, negotul clasic, micsorarea nevoii de bani astfel reducand hack-urile, trap-urile, tepele si multe altele

2. asa nimeni nu ar mai face ferme enorme de blaze prin care se face lag, nu ar mai sta cu x/ray ul, doar gradinaritul clasic.

3. tinand cont ca nu sunt decat vreo 4/6 vote kay pe zi, se poate oferi o sansa de a pica ceva mai bun decat lemn, cum ar fii o protectie, bani,  minereuri, s.a

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : pentru ca orice comunitate are nevoie de schimbari, de inbunatatiri, de ceva nou, eu doar am incercat sa vin cu o idee mai productiva, o schimbare mica.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  Joc minecraft aproape de cand a aparut, am vazut multe servere si multe versiuni cum se schimba, mai am destule idei pe care le-as putea impartasi

ForEver_FR

User
    Player
    Sa zicem ca se aplica propunerele respective, crezi ca numarul de hackeri, trap-uri etcc va scădea?

Nu cred ca playerii fac asta din nevoie, ci doar pentru ca asa vor ei, sa zicem ca la Vote key poti castiga 3stk diamante, crezi ca playeru va zice

-Wowww!! Am primit 3stk de diamante gata nu mai joc cu x-ray!!

Daca vrei premii mai bune poti sa descarci Gamster launcher pentru a putea cumpara Premium Key cu tokens pe care îi câștigi in fiecare zi folosind launcherul respectiv, dara sar marii preturile de vânzare la legume ar fii o metoda prea usoara de a face bani, si serverul ar fi plin de ferme massive, automatizate are la rândul lor provoaca lag.

Nu prea gasesc vreun element care consista la inbunatatirea gameplay-ului in propunerile tale

:contra:  

FREYA

User
    Player
    Sa zicem ca se aplica propunerele respective, crezi ca numarul de hackeri, trap-uri etcc va scădea?

Nu cred ca playerii fac asta din nevoie, ci doar pentru ca asa vor ei, sa zicem ca la Vote key poti castiga 3stk diamante, crezi ca playeru va zice

Daca vrei premii mai bune poti sa descarci Gamster launcher pentru a putea cumpara Premium Key cu tokens pe care îi câștigi in fiecare zi folosind launcherul respectiv, dara sar marii preturile de vânzare la legume ar fii o metoda prea usoara de a face bani, si serverul ar fi plin de ferme massive, automatizate are la rândul lor provoaca lag.

Nu prea gasesc vreun element care consista la inbunatatirea gameplay-ului in propunerile tale

Toate aceste propuneri nu ar imbunatatii gameplay-ul ci l ar face mai usor,dupa parerea mea niciuna din aceste propuneri nu este benefica  :contra:  

Com32goO

User
    Player
    :contra: Motivele sunt mai sus.

Lectorn

User
    Player

+ ca daca ar fi asa dupa s-ar simplifica totul si lumea s-ar plictisi de sectiune, ceea ce nu vrem.

Bădă 2.0

User
    Player
    Motivele mai sus.  :contra:

Status
    Not open for further replies.