• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival classic.

Status
    Not open for further replies.

killerutzu

User
    Player
    * Nick-ul tău: killerutzu

* Propunere: Propun sa avem voie deasupra netherului, unde este numai bedrock si unde se poate ajunge cu o bucata de scara si cu o perla.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Multi playeri stiu si isi doresc sa isi faca ferma de pigmani pentru a produce bani din aur, insa iei damage automat cand ajungi acolo.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cine isi permite isi va face ferma. 😄

* Subserver: Survival classic

* Alte precizări:  va salut 😄

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Daca folosesti o bucata de scara si o perla , practic dai cu perla si treci prin block-ul de bedrock ce e un bug si se sanctioneaza bug-ul cu perla.

Ca sa treci pe partea cealalta unde este bedrock trebuie sa te folosesti de un bug , ori cel cu patul , ori cel cu cartul ,perla , scara , orice se sanctioneaza pentru ca se considera bug . Abuzul de bug se sanctioneaza cu ban 1d-2d-permanent.

:contra:

ALIN007

User
    Player
    :pro:  eu consider ca bugul cu  perla nu este un bug al gamsterului

:contra:  Pentru ca ar trebuie sa fie cred 5 straturi de bedrock (ca sa se sufoce playeri daca ajuns deasupra netherului

Sunt de acord cu idea lui Tommy21

Last edited by a moderator:

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Cum a zis si colegul meu Tommy, n-ai cum ajunge acolo decat daca folosesti unul dintre multele bug-uri care ti-ar permite sa treci pe-acolo.
    Vad inutila treaba asta, avand atat de multe alte optiuni de-a face bani, decat aceea ferma de gold.
    Din partea mea ai un : :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.