• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

RobAle90

User
    Player
    * Nick-ul tău: RobAle90

* Propunere: Sa nu se mai scoata comenzi de la gradul de GOD

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate: Ma gandesc ca poate daca donezi si primesti gradul de GOD nu simti ca faci un downgrade.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate: Nu stiu, nu-mi prea pasa acum.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  Da, incepand cu faptul ca recent a fost scoasa comanda de shop.
    Am luat gradul de god mai mult pentru a sprijini comunitatea si a avea acces la fly, nimic altceva. Nu am folosit comanda de gm, god, mute, kick, ban....etc....nici macar kit. Cred ca am mai putin de 100h si cu toate astea am zis sa fac un gest.

Inteleg ca unii poate folosesc creative si nu mai au nevoie de shop, dar eu personal prefer sa joc fara comenzi, am avut destule de'a lungul timpului. Acum stau si ma uit la ferme si la modalitatile de a crea cativa banuti cinstiti....pentru ce... 
    Cu toate ca nu am access la shop, nu inteleg de ce mi'a fost lasat accesul la ah...adica nu pot sa bag creative si sa vand daca tot vreau sa fac rost de bani? Stupida decizia sincer. De asemenea nici nu vreau sa mi se taie comanda la creative pentru ca poate peste 5 luni o vreau inapoi.

SanduK

Loyal
    VIP
    Dc sa nu ei Downgrad daca abuzezi ?​

Nu conteaza cat costa gradul tau daca abuzezi ei downgrad sau nu vei mai avea acces la comanda ​

:contra:​

Limo338 🌺

User
    Player
    Ti se scoate accesul la /shop ca sa ju abuzezi de chestia asta. Daca GoD-ul ar abuza, mi s-ar parea normal sa primească downgrade. :contra:

_Maniacu22

User
    Player
    :contra:
    Daca un GoD abuzeaza de comenzi nu v-a mai avea acces la acea comanda.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.