• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

IaquaI

User
    Player
    * Nick-ul tău: Nick-ul meu este IaquaI  .

* Propunere: Propun ca atunci cand un om este in timpul unei lupte sa nu poate puna o protectie pe jos, in chat acesta va primii un mesaj de genul: "Ne pare rau, dar nu poti pune o protectie in timpul luptei."

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Nu ar avea o influenta mare, dar ar fi o chestie de mare ajutor, deoarece de multe ori am patit sa fiu intr-o lupta si cineva sa scape, doar punand o protectie.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu are o utilitate anume, dar personal cred ca ar fi de ajutor.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări: Nu am alte precizari.

AiceFx

User
    Player
    Salut ideea ta nu suna rau dar daca un incepator cauta un loc bun unde sa-si pune protectia si dintr o data vine un jucator sa-l omoare el pierde protectia!
    In alta ordine de idei de la mine ai :contra: Bafta!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Propunerea are si parti bune si rele, dar cred ca mai multe rele.. idk :contra:  

Gotten

User
    Player
    Sunt multi traperi care in caz daca playeru le scapa din trap, ei baga protectia si scapa nevatamati. :pro:

PandaKing.

User
    Player
    :contra: Nu-i vad rostul

SanduK

Loyal
    VIP
    E o idee foarte buna pe vremuri cand jucam survival multi făceau trapuri si daca nu li se primeau baga protectie si scăpau. După parerea mea ar fie mai oke sa fie răsplătit si el la fel, adică sa isi primească bătaia.

:pro:

Abloh_xd

User
    Player
    Pentru pvp exista /warp pvp  , e destul de nasol , poate unii jucatori nu stiu pvp si vor sa se joace doar survival.

:contra:  

Qua7ro

User
    Player
    Îmi place  ideea pentru ca eu am patit o chiar ieri parca și am pierdut protectia 🙂 

:pro:

iSktZz

User
    Player
    nu cred ca ar fi ok asa ceva, totusi trb sa ai si ceva avantaje cand esti in pvp

:contra:

Status
    Not open for further replies.