• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival classic

Status
    Not open for further replies.

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    * Nick-ul tău: SkoTeRsTyLe

* Propunere:  Sa poti da afara/interzice unui alt player sa vina la warp-ul tau.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fi o optiune buna in plus.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece detinatorul warp-ului respectiv, daca este intr un conflict/nu suporta/ sau pur si simplu nu vrea un player anume acolo, sa il poata da afara, deoerece daca ii spui sa plece si el nu vrea sa plece nu ai ce face, pentru ca la warp este interzis kill-ul.

* Subserver:  Survival Classic

* Alte precizări:  Cam atat am avut de spus. Macar daca nu se poate adauga cv de genul, sa poti sa l avertizezi pe player de 2-3 ori si daca tot nu pleaca sa il poti omori.

iSktZz

User
    Player
    eu cred ca ar fi ok pentru ca uneori te sustrag/deranjeaza playerii din warp/protectie si e naspa

:pro:

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    As vrea sa mai adaug si faptul ca daca e AFK si gen (ai sign sau ceva sa stie omul ca nu vrei sa stea afk acolo) tot asa sa l poti da afara sau omori..

Seb_

User
    Player
    :pro:  ar fii o chestie buna pentru server deoarece deranja playerii de erau acolo

MadBabyGirl

User
    Player
    :pro:  Ar fi extrem de folositoare . sunt playeri toxici/enervanti/ sau poate ai treaba si vrei sa stai linistit la warp. am avea mare nevoie de optiunea asta

Karnation100

User
    Player
    :pro: . Sunt playeri toxici care vin pe warp-ul tau si nu mai scapi de ei, o idee foarte buna.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Chiar mi se pare o idee inspirata si imi place deci :pro:

qShayn

User
    Player
    E o propunere buna si chiar ar prinde bine sa dai un jucator afara, daca te supara cu ceva.
    :pro:

LegendaryPvP

User
    Player
    Este o propunere buna deoarece consider ca este ok sa dai un jucator afara daca te deranjeaza cu ceva.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

:pro: Deoarece poti interzice sau da afara unui player care te deranjeaza, si asta ar indemna mai multi sa isi faca un warp.

Gandalf762

User
    Player
    Sustin ideea deoarece mi-se pare normal ca daca owner-ul warpului sa nu doreasca prezenta cuiva, sa poata sa il indeparteze pentru a evita viitoare conflicte. :pro:

zLowFast.

User
    Player
    Salut! Idee ta este bune pentru ca poate jucatorul care a pus warp vrea un pic de liniste, asa cum este pe skyblock air/spring si pe Acid-Island nu ar fii urat pe Survival! :pro:

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Pana la urma cum ramane cu aceasta propunere? ar fi ideal sa se implementeze cat de curand posibil deoarece s-a dat si wipe... ar fi super zic eu.,

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Propunerea este din 1 mai, are multe pro-uri si zic ca ar fi normal sa fie acceptata.

Status
    Not open for further replies.