• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

Stefan16

User
    Player
    * Nick-ul tău: Robert_Stefan15

* Propunere: Propun sa se scoata treaba cu vote-urile ( ai nevoie de 1h si 3 vote-uri ca sa scrii ) deoarece unii playeri nu stiu sa voteze, desi este foarte usor. Chiar daca le explicam noi, altii nu intreaba ca sa stim cine nu stie. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta-o pozitiv, deoarece ar fi mai frumos sa aibe toti playerii acces la chat fara aceste vote-uri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca aceasta propunere ar fi utila deoarece in general se vad numai donatii pe chat, cei care deja au o experienta. Chat-ul este super colorat si nu mai exista atat de multi playeri fara grad care sa scrie pe chat.

* Subserver: Survival Classic / Survival Global

* Alte precizări:  Acea ora petrecuta pe server mi se pare in regula si poate sa ramana, asa macar playerii trebuie sa fie activi ca sa scrie pe chat. Totodata nu contest faptul ca nu e bine sa existe acea regula ca sa voteze, doar ca dupa cum am spus mai sus, ar exista o diversitate pe chat si nu mai sunt decat playeri cu grade / chat colorat.

Last edited by a moderator:

Shadow101

User
    Player
    Mi se pare o idee buna deoarece am si eu prieteni care nu se descurca in a vota server-ul si votez :pro: la aceasta propunere

StratonZ

User
    Player
    Foarte very de acord. O propunere placuta care aduce un impact pozitiv serverului. :pro:

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    :pro:  ! ar fi mai ok, Nu are ce rau sa faca aceasta propunere, doar putin bine. Deci sunt de acord.

Last edited by a moderator:

Sandra2k

User
    Player
    * Nick-ul tău: Robert_Stefan15

* Propunere: Propun sa se scoata treaba cu vote-urile ( ai nevoie de 1h si 3 vote-uri ca sa scrii ) deoarece unii playeri nu stiu sa voteze, desi este foarte usor. Chiar daca le explicam noi, altii nu intreaba ca sa stim cine nu stie. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar influenta-o pozitiv, deoarece ar fi mai frumos sa aibe toti playerii acces la chat fara aceste vote-uri.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Consider ca aceasta propunere ar fi utila deoarece in general se vad numai donatii pe chat, cei care deja au o experienta. Chat-ul este super colorat si nu mai exista atat de multi playeri fara grad care sa scrie pe chat.

* Subserver: Survival Classic / Survival Global

* Alte precizări:  Acea ora petrecuta pe server mi se pare in regula si poate sa ramana, asa macar playerii trebuie sa fie activi ca sa scrie pe chat. Totodata nu contest faptul ca nu e bine sa existe acea regula ca sa voteze, doar ca dupa cum am spus mai sus, ar exista o diversitate pe chat si nu mai sunt decat playeri cu grade / chat colorat.

Status
    Not open for further replies.