• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

1000borsec

User
    Player
    Nickul de pe sv : 1000borsec

Propunere : pe gamemodeul survival classic sa fie adaugat pe /shop protectii (blockuri de emeralde)

De ce ?

Pai sa vedem : un emerald pe /shop = 2000$

9 emeralde de pe /shop (pt un block) = 18.000$

Dupa cum puteti vedea pretul este extrem de ridicat]

O protectie costa pe /ah in jur de 2.000-4500(max)

Asa ca este mult mai convenabil sa cumperi direct protectii de pe shop

+playerii nu au la ce sa foloseasca emeralde decat pentru protectii

+emeraldele sunt minereuri foarte rare,fiind aproape imposibil sa le gasesti

Cum crezi ca ar infulenta comunitatea survival in bine : ar fi mult mai util pentru noii jucatori sa isi extinda baza mai rapid,la inceput primesti doar 2 protectii,este cam greu,urmatoarea protectie o mai iei de la kit start in 8 zile 

Subserver : survival classic/survival

Alte precizari : sa se adauge o noua sectiune in shop cu numele "protectii" si un emerald ca simbol de unde poti cumpara protectii,este optional,poate fi adaugat si la blockuri probabil

.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o idee ok dar ar trebui ca pretul sa fie mai mare ca pe /ah , parerea mea minim 4000 in rest nu am alte obiectii si sunt de acord cu tine, :pro:

Ghosgar

User
    Player
    Emeraldele pot fi folosite si pentru a face trade cu villageri pentru carti cu Mending care se vand cu 9k pe /ah.

-plus ca daca sunt protectii puse pe /shop , noi playerii care vrem sa vindem protectii pe/ah nu am mai profita din ele pentru ca lumea ar cumpara de pe /shop cand nu sunt pe /ah.

-in plus mai avem si jocul Scramble sau Reactie care iti da 1 protectie sau/si un diamond block daca esti primul ce scrie .

:contra:

Status
    Not open for further replies.