• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival CLASSIC

Status
    Not open for further replies.

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    * Nick-ul tău: SkoTeRsTyLe

* Propunere:  Interzicerea aruncarii itemelor straine(gen lopeti de lmen/piatra, pickuri, etc) in hopperele de la warp-urile cu ferme de XP, acest "grief" este folosit INTENTIONAT ca player-ul ce arunca sa poata lua tot drop-ul(blaze rod de exemplu).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai in primul rand nu gasesc un mod de a-i sanctiona dar fiind regula pusa, sa zicem ca din 10 oameni care fac asta, vor  mai face doar 5, din aceia 5 prinzi 1-2 si tot asa. Propunerea ar influenta intr-un mod pozitiv jocul pentru ca nu e ok sa se intample asa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru ca cei care fac warp-urile cu ferme de xp investesc FOARTE MULT in acele spawnere pentru a face bani de pe urma lor, cu blaze rod de exemplu..Dar daca tu ai chesturile si hopperele pline de lopet ide lemn, nu mai pot intra blaze rods, ceea ce e nu e ok.

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:   Sper sa se adauge, sincer nu am reusit sa gasesc un mod prin care playerii care fac asa sa fie sanctionati(decat daca se uita vreun staff pe ei cu V si ii prind in momentul in care arunca, ceea ce e foarte putin probabil), insa nu stiu daca merge ca un OP/Manager sa vada al cui a fost item-ul inainte sa fie aruncat in chest. Asta chiar nu stiu. Cam atat am avut de adaugat. Eu zic ca ar trebui sa fie implementata si ca nu exista vreun motiv sa fie voturi de Contra la aceasta propunere! Multumesc ! 

p.s in caz ca nu intelegeti ce am vrut sa spun, intrebati si voi explica altfel ! Mersi!

GodBoy1432

User
    Player
    Salut.Intentia este buna.Si pe sectiunea pe care jucam eu intampinam aceste probleme , insa.. 
    1) Nu ai cum sa interzici oamenilor sa isi arunce gunoaiele undeva.
    2) Daca s-ar face asta ar trebui sa fie banat cam jumate de server.
    3) Multi aveti ferme de xp etc  si membrii staff nu sunt roboti.
    Deci cu toate cele zise, votul meu este :contra: .

SkoTeRsTyLe

User
    Player
    Salut.Intentia este buna.Si pe sectiunea pe care jucam eu intampinam aceste probleme , insa.. 
    1) Nu ai cum sa interzici oamenilor sa isi arunce gunoaiele undeva.
    2) Daca s-ar face asta ar trebui sa fie banat cam jumate de server.
    3) Multi aveti ferme de xp etc  si membrii staff nu sunt roboti.
    Deci cu toate cele zise, votul meu este :contra: .
    cred ca ai inteles gresit, nu interzici oamenilor sa isi arunce gunoaiele, le interzici celor care arunca intentionat pentru a "grifa" sa zic asa... Sunt unii care o fac special. Parerea mea e ca nu sunt multi care fac asta dar cand va descoperi tot serverul, ce facem? Aruncam toate fermele de xp la gunoi? Nu  mise pare ok. Eu pot face foarte usor un loc numit "gunoi" cu lava sa arunce acolo "gunoiul" nu sa mi arunce 100 de lopeti de lemn ca sa ia ei blaze rod. Probabil acum intelegi ce vreau sa zic.

Vasil3

User
    Player
    Eu sunt de acord!! Chiar ieri am patit treaba asta,niște copii care habar nu au pe ce planeta sunt,mi-au umplut 15 chesturi duble cu săbii de lemn,pentru a-mi lua blazeurile

Status
    Not open for further replies.