• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

Ghosgar

User
    Player
    * Nick-ul tău: Ghosgar

* Propunere: Propun sa se adauge la /shop Dragon's breath (acea potiune cu care poti crafta Tipped arrows )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Am putea sa ne bucuram complet de versiunea 1.12.2 ce ne ofera diverse alte feluri de sageti cu efecte de genu ( arrow of weakness , arrow of poison , arrow of regeneration etc.)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar revolutiona complet lumea PVP si ar adauga putin Fun pe server pentru cei ce isi permit sa crafteze aceste sageti . Bineinteles ,propun ca Dragon's breath sa se cumpere de pe /shop la un pret decent ca sa NU isi permita toata lumea cu gramezile. Deasemenea cei ce nu isi doresc sa faca PVP cu aceste sageti , pot discuta intre ei ca intre prieteni sa nu le foloseasca in timpul duelului lor . Sincer as vrea sa pot sa-mi fac propriile mele sageti , nu doar pentru pvp ci si pentru a ucide mobi intr-un fel mai distractiv. In plus ar adauga un farmec pentru cei sunt pasionati de brewing .

* Subserver:Survival Classic

* Alte precizări:  Va rog sa luati in considerare propunerea mea doar daca se poate , iar daca sunteti impotriva propunerii mele va rog sa ma faceti sa inteleg de ce nu ar fi o idee buna.  [Daca nu vreti sa se foloseasca aceste sageti la /warp pvp in special atunci puteti sa le interziceti printr-un plugin sau orice doar acolo si sa ne lasati pe noi ceilalti sa ne bucuram de ele inafara warpului .] Va multumesc pentru atentia acordata , astept un raspuns .

Ghosgar

Cloacks

User
    Player
    Salut, ideea ta este ok, însă, pvp-ul nu se va schimba cu nimic, plus ca pvp-ul 1.9+ este foarte slab.  :contra:

Ghosgar

User
    Player
    Daca dai contra , te rog frumos sa explici de ce ai dat contra. Argumentul tau cum ca pvp-ul nu se va schimba cu nimic nu area neaparat un sens la cerintele mele . Eu vreau sa am posibilitatea de a crafta sageti speciale ,poison arrow , instant damage arrow si pentru a ma distra cu ele. + ca tot ce trebuie sa se fara este sa se adauge Dragon's breath la shop si atata tot , nu este vorba de nicio propunere complicata care necesita timp sau vreun plugin . Nu putem lua dragons breath de la enderdragon din moment ce nu exista un enderdragon , si atunci ar putea macasa sa puna la shop aceasta licoare( dragon's breath) ca playerii sa o poata cumpara si folosi in a crafta sageti cu efecte speciale din moment ce versiunea 1.12.2 ne ofera si aceste iteme . La un momentdat chiar m-am gandit ca poate au uitat sa o bage la shop sau poate ei chiar eu un motiv anume pentru care nu au bagat aceasta licoare la shop.

Bakameo

User
    Player
    Salut, dacă s-ar adăuga propunerea ta, am putea beneficia pe deplin de versiunea 1.12.2, pvp-ul ar putea deveni mai interesant. Nu văd ceva rău la adăugarea acestui item deoarece pe shop poți cumpăra nether star, ouă de spawn, deci și-ar merita locul item-ul Dragon's breath.

Cu toate astea de la mine ai

:pro:

BeastFox

User
    Player
    Buna! Sunt de parere ca sagetile cu efecte vor dauna sectiunii! In ultimul timp se abuzeaza de acesta la pvp si va schimba pvp ul in rau ! De la mine ai :contra: .

Last edited by a moderator:

Adelyynoo

User
    Player
    Buna, parerea mea este urmatoarea, de ce sa poti juca surv pe o sectiune superioara, cu mar fi 1.12 + , dar fara sa ai acces la facilitatile oferite de respectiva versiune, mi se pare o parere buna sa ofere accese la noi recipuri, pentru a putea da drumul dezvoltarii secriunii. de la mine ai :pro:  

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece sagetile cu efecte ar schimba pvp-ul si ar cauza multi nervi, facand sectiunea mai toxica.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,nu mi se pare o idee prea ok,deoarece săgețile de tip tipped arrows ar schimba foarte mult pvpul,si s-ar crea multi nervi,si sectiunea ar deveni foarte toxică. Pentru a obține dragon's breath poti merge in end si sa obții batandu-te cu dragonu.In concluzie,votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️ 

Status
    Not open for further replies.