• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival Classic

Status
    Not open for further replies.

The_wolf_gir

User
    Player
    * Nick-ul tău:The_wolf_girl

* Propunere: sa se poata juca si pe 1.8

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Acest lucru ar influenta server-ul prin faptul ca sunt destui jucatori care se joaca pe versiunea de 1.8 si le e greu sa isi schimbe versiunea defiecare data cand vor sa intre pe sectiune

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Aceasta propunere ar putea imbunatatii sever-ul,deoarece unii jucatori le place versiunea de 1.8

* Subserver:Survival Classic

* Alte precizări: -

Changi_

User
    Player
    Salut, dupa parerea mea, aceasta propunere nu prea mai are sens. A fost acum ceva timp o sectiune de Survival de 1.8 dar a fost scoasa din cauza inactivitatii.  :contra:

HeroStrike

User
    Player
    Salut

Versiune de 1.8 Survival a fost si inainte insa din cauza inactivitatii a fost scoasa, parerea mea este ca la inceput sunt anumite persoane care isi doresc apoi isi pierd interesul.

Votul meu este :contra:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut The_wolf_girl!

Dupa parerea mea, propunerea ta nu este prea buna deoarece cum s-a spus si mai sus in trecut a fost survival 1.8 dar a fost scos din cauza inactivitatii.

Din pacate de la mine ai un :contra:

#gamsterpower

Last edited by a moderator:

zLowFast.

User
    Player
    Hello,

Ma bucur ca ai decis sa ajuti comunitatea gamster.org;
    Propunerea ta nu prea imi place pentru ca a fost deja o sectiunea Survival 1.8 (School) si nu era activitatea, deci nu prea are sens. 
    Survival Classic (1.12) este facut in 1.12 pentru ca are mai multe block-uri/iteme mai frumoasa, care in 1.8 nu exista. 

​

:contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Nu cred ca ar avea sens sa existe din noi un Survival pentru 1.8 deoarece pe aceasta versiune lipsesc unele blockuri si iteme destul de interesante ce se pot gasi pe 1.12. In plus, versiunea 1.8 este folosita de jucatorii ce se joaca des pe sectiunile cu mult pvp. Survival nu este axat pe pvp, ci mai mult pe explorare si supravietuire. De aceea cred ca versiunile de 1.12+ ar fi ideale pentru aceasta sectiune.

:contra:

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

nu are rost sa se faca Survival 1.8 pentru ca Survival nu inseamna PvP neaparat,inseamna sa incerci sa iti faci o casa sa minezi sa supravietuiesti daca iti doresti pvp de 1.8 exista BedWars,Skywars,Practice Pvp,ThePit imi pare rau dar de la mine ai un :contra:

I_am_WizKid

User
    Player
    Salut.

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru implicarea ta in comunitatea noastra.

In al doilea rand, sectiune de 1.8 a existat si nu a fost jucata, versiunea de 1.8 este mai mult folosita pentru PvP, iar sectiunile de Survival nu inseamna doar PvP precum Minigame-urile.

In concluzie, sectiune de 1.8 nu va reveni.

Topic Closed.

Status
    Not open for further replies.