• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Propunere Survival Explorer

lamaiee_

User
    Player
    • * Nick-ul tău: 7fv
    • * Propunere:
      1 - Vreau sa fie fixate storage units, sa se intoarca la functionarea de wipe-ul trecut, cand intrau rapid feliile de melon in ele, acum intra la fiecare 5 secunde cate 10-15 felii. Nu ca wipe-ul trecut cate 100-150 de felii per secunda. Sunt de parere ca storage unit-urile in cazul asta sunt useless, am investit in 8 bucati fara sa stiu ca sunt modificate, la pretul de 10 rare 10 prem, daca se mentin asa, macar sa le fie scazut pretul si sa primim si noi cei ce am cumparat keys back.
      2 - Unele misiuni de la /bpass sunt nefunctionale, cum ar fii cele cu " chat 512x times ", altele, cum ar fii " Mine 64 Diamond Ore " se contorizeaza doar pe stone ore, nu si pe deepslate ore, cu sistemul asta de cave e super dificil sa gasesti diamond stone ore, si sa completezi misiunile, sa nu vorbim de emerald ore din week 2 care e aproape imposibila, macar sa fie scazut la un 32 sau 24 de bucati, inteleg ca ofera un numar mare de puncte, dar este spre imposibila.
    • * Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta sectiunea in bine, am putea vinde mai rapid feliile de melon, fara sa stam cu orele pentru a vinde chesturi normale, pentru majoritatea este un lucru in avantaj deoarece nu putem toti juca 10h pe zii, fara sa iesim pe minus. La fel si pentru partea de /bpass, se pot termina mai rapid misiunile, nu ma refer la progress, ci strict la misiune.
    • * De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Este o propunere utila pentru comunitate, si ne ajuta pe toti sa ne distram mult mai mult.
    • * Gamemode/Minigame: Survival Explorer
    • * Alte precizări: Sper sa fie citita propunerea mea, si totodata acceptata.

Alexandrup24

User
    Player
    Propunerea mi se pare foarte buna si bine argumentata. Ar fi mult mai ok ca storage units sa revina la viteza de pe wipe-ul trecut sau sa fie ajustate preturile, deoarece momentan sunt prea lente pentru costul lor. De asemenea, misiunile de la /bpass ar trebui reparate si echilibrate, mai ales cele cu ores, deoarece unele sunt aproape imposibil de terminat. Per total, aceste modificari ar imbunatati experienta de joc pentru foarte multi jucatori.

PewDaPanda

User
    Player
    Salut, 7fv! Consider că propunerile tale sunt extrem de pertinente și ating exact problemele actuale de pe secțiunea Survival Explorer.
    • Storage Units: Limitarea actuală (10-15 felii la 5 secunde) anulează complet utilitatea unui item atât de scump. Investiția voastră trebuie respectată. Revenirea la sistemul de tick-rate din wipe-ul trecut este absolut necesară pentru a evita blocajele și lagul vizual din ferme.
    • Misiunile /bpass: Bugul de la misiunea de chat trebuie rezolvat rapid. Legat de minereuri, ai perfectă dreptate. Generarea din noile versiuni de Minecraft face ca Diamond Stone Ore și Emerald Ore să fie extrem de rare comparativ cu variantele de Deepslate. Modificarea cerințelor sau includerea blocurilor de deepslate în contorizare ar face pass-ul accesibil și pentru cei care nu pot petrece 10 ore pe zi pe server.
    Sper ca staff-ul tehnic să analizeze rapid acest feedback și să aplice fix-urile necesare pentru a menține gameplay-ul distractiv și corect pentru toți!

Gigelu_Carto

User
    Player
    In opinia mea, eu cred ca aceste propuneri sunt foarte nevoite pentru sectiune mai ales contorizarea la deepslate!