• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival OldSchool

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
     * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Am mai multe propuneri , toate sunt legate de Dungeon.
    1. Cea mai evidenta propunere, dar totusi se merita mentionata - Adaugarea de umbreaking 3 atat pe arme , cat si pe armuri.
    2. Nerf la sabia din clasa gladiator (respectiv Sharpness 2 la Sharpness 1) si Buff la armura din clasa Archer. (Armura Chain sau cel putin Prot 2)
    3. Evitarea "Locurilor problema", adica locurile unde ne blocam in timpul meciului . Locul 1 : 
    https://imgur.com/a/cfN3Jjy si Locul 2 : https://imgur.com/a/Xz8nkhx
    4. Adaugarea unor chestii utile la Supply, chestii random, nu doar mere golden (Sanse la un item random , cu exceptie arc , sageti , flint & steel , mere enchant , armuri de diamant , si block-uri, sansa fiind de 10% , sabie de dmd, armuri de fier si/sau enchant mic pe ele - 5%)
    5. Adaugarea mai multor premii pe wave-uri (incepand de la wave 40 in sus)
    6. Adaugarea unui top cu cele mai multe wave-uri (eu avand wave 53)
    7. Rezolvarea bug-ului "OverPowered Zombie" (am numit eu bug-ul asta deoarece are mai mult hp decat orice alt mob, se intampla DOAR la zombie si se intampla uneori la wave) . Aici aveti o filmare la ce ma refer : 

8. Cand intram in dungeon folosind /ma join , sunt unii jucatori care nu stiu sa ia o clasa, sau nu iau clasa intentionat. In acest caz eu propun sa ne trimita in joc folosind o clasa random daca nu alegem SAU 8b . Adaugarea unor sanctiuni jucatorilor daca intra in meci si nu iau clasa, doar de dragul sa nu mai joace nimeni ; ban-ul fiind de 1h
    9. Cand ucidem un boss sau facem un wave , se spawneaza mobii langa noi (mai ales creeper) si un membru sau mai multi dintr-o echipa (mai exact 4 membrii) moare/mor din cauza creeper-ului . Pe scurt adaugati un cooldown putin mai mare SAU 9b . Mutati locul cand se spawneaza mobii , putin mai departe fata de jucator , nu chiar in centru .
    10. Probabil ca are legatura cu punctul 5, dar se merita mentionata : Adaugarea unor premii random , nu doar diamante.
    11. Adaugarea unor noi sefi (bosses) din 20 in 20 wave-uri (de la wave 20 in colo)
    12. Terminarea dungeon-ului la Wave 120 sau wave-uri mai mari
    13, Ultima , dar nu cea din urma, adaugarea unor premii pt top 3 cei mai buni jucatori din dungeon dupa numarul de wave-uri ramase.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine 100%

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :
    1. Nu ne-am mai face griji ca ne dispar armele si armurile cand ne batem cu mobii (mai precis cand sunt folosite/sparte)
    2. Asta are legatura cu 1. , respectiv la arma de la clasa Gladiator ; Daca ar avea sabia umbreaking 3, practic ar fi mai OP decat sabia de diamant , deoarece da mai mult damage , iar armura ar merita un upgrade deoarece oamenii cu clasa archer ar muri mult mai repede , mai ales de la creeper.
    3. Jucatorii s-ar bloca si nu ar mai putea ajuta coechipierii , de aceea am evita acest lucru , in plus ca ar trage de timp si jucatorii ar trebuie sa astepte mult mai mult pana sa inceapa un nou dungeon...
    4. Aici sunt 2 explicatii : Iti dispare o parte din armura si ai sanse sa o primesti si poti primi chestii bonus pentru a te duela cu inamicii , cum ar fi o potiune de Strenght II , sau Regen I sau Splash Slowness I
    5. Primim aceleasi premii cand ajungem de la wave 20/30 in sus si ar fi mult mai fain daca am primi chestii bonus, adica un block de lapis sau un arc
    6. Deoarece ar creste competitia pentru a ajunge sus! 😄 , mai ales cand vreti sa ma intreceti, ca am wave 53.
    7. Aici sunt de asemena 2 motive : Primul motiv ar fi ca mobii ar fi "overpowered" si asta sigur nu ar fi trebuit sa se intample si al doilea motiv e ca unii folosesc sabii in loc de maini (ma rog, in aceasta perioada) ca sa ucida mob-ul buguit respectiv.
    8a sau 8b. Unii jucatori nu pot fi mereu buni sau nu au habar cand intra acolo , de aceea ii ajutam pe ei, sau ii sanctionam . Toti jucatorii vor sa se joace in dungeon si daca unii nu vor, sa-i lase si pe ei. (Am avut suficiente situatii in care unii nu au ales clasa si altii voiau sa se joace , dar nu puteau)
    9a sau 9b. Am evita rage-urile jucatorilor , sansele de a nu muri ar creste si am putea face toti wave mare! 😄 
    10. Eu nu vreau sa am doar diamante, deoarece nu vreau sa am diamante infinite si nu cred ca toti vor diamante infinite , pentru ca toate resursele sunt utile. 
    11. Ar fi mult mai usor dungeon-ul dupa toate propunerile astea (daca ar fi acceptate) si de asemena , nu sunt de ajuns doar 2 sefi.
    12. Multi jucatori ar fi curiosi cat tine un dungeon (ma rog, stil oldschool) . Ar fi plictisitor si totusi imposibil sa faci wave-uri continuu, si totusi oamenii ar vrea sa se joace si ei , din aceste motive ar fi mai fain sa fie un wave final cu un boss final sau ceva de genul asta.
    13. (P.s. : De propunerea asta nu tin foarte mult) - Wave-urile nu raman acolo pe veci, la fel ca banii de pe GTA sau sectiunile in sine, de aceea exista wipe ; asa si aici , wave-urile candva vor fi sterse de un wipe sau ceva similar, de aceea am primi premii .

P.S. (Global) - S-ar putea sa fie unele propuneri facute de mine bune sau rele (probabil 13 ar fi o propunere rea) si chiar daca o sa fie unele dintre ele acceptate (din plangerile jucatorilor,bug-uri, erori etc.), dar le mentionez pentru ca ar fi bine de rezolvat. Astept cat este necesar pentru voturile voastre si nu ma supar daca propunerea va fi acceptata/respinsa. Eu unul ma voi juca pe sectiune oricum ar fi.

* Subserver: Survival OldSchool (1.8.8)

* Alte precizări: As vrea multe voturi va rog, sa fie o actualizare la Dungeon! Una mai buna 😄

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai :pro:  la toate propunerile, ar fi eficent pentru unii jucatori. Asteptam aceasta propunere.

tennesy

User
    Player
    este o idee buna  :pro:

Last edited by a moderator:

PandaKing.

User
    Player
    La toate propunerile :pro:

StefiMwR

User
    Player