• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere survival oldschool

Status
    Not open for further replies.

Pk2k20

User
    Player
     Nick-ul tău: Pk2k18l

* Propunere: Mob-inator.Foarte muti playeri de pe survival pot spune ca nu prea exista multe cai de a face xp sau a lua un cap de mob,iar cea mai urata parte e cand gasesti un spawner da e departe rau de casa ta.Ei eu propun ca atunci cand spargi un spawner ,sa fie o sansa de ,10%-7% ca acel spawner sa fie dropat,dar doar atunci cand un player  are silk tpuch pe pickaxe.Asfel,playeri care fac misto de alti cu "spargel ca se dropeaza" vor inceta,insemnand ca playerii toxici/trolari vor scadea,si asfel noi playeri se vor reconecta,aducand po*Cenzurat*tia serverului la una decenta,sau poate chiar la una mai crescuta ca de dinainte.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cum am mai spus,playerii vechi cat si playeri noi se vor reconecta ,avand un motiv intemeiat de jucat

*sububserver: Survival Oldschool

* Alte precizări:ca atunci cand chiar pica spawnaru,sa iti trebuiasca 2 diamante block,4 emmeralde block ,2 iron block  si 2 gold block inconjurate in jurul spawnarului pentru ca playerii noi sa nu intre,sa ceara un pick cu silk touch ,sa primeasca spawnarulul si dupa sa isi vada de viata

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Daca cineva vrea sa primeasca un cap sau sa farmeze xp au /warp xp. Nu vad rostul propunerii cu sansa de a dropa un spawner daca-l spargi. Asta face survival-ul putin mai hard, neavand spawnere. De la mine ai :contra:  

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Pentru a face XP exista /warp xp.Cand gasesti un spawner de mobi departe de casa,iti pui o protectie,iti faci un mob spawner personal si  iti setezi /home.

Votul meu este un :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna

Playerii pot folosi /warp xp pentru a face rost de xp,sau se pot duce la alti jucatori care au mob grinder/spawner facut.Daca gasesti un spawner si e departe de casa ta,exista oricand optiunea sa folosesti comanda /sethome si sa ti-l faci de unul singur.In legatura cu playerii toxici,daca sunt toxici pe chat,isi pot lua ban.In concluzie,votul meu este :contra:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Exista deja ,/warp xp pentru a face rost de xp , poti gasi spawnere si s-a dai ,/sethome si multe alte modalitati.
    Pentru acest motiv votul meu este :contra: .
    Succes !

Status
    Not open for further replies.