• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    * Nick-ul tău: JustTheFrost

* Propunere:  Propun sa existe ./warp end/nether

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pentru ca playeri sunt pusi la cautat obsidian/portal de end si acest lucru ar putea schimba acst lucru

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deorece playeri sunt pusi la cautat la multe lucruri si cred ca acest lucru ar funciona chiar bine

* Subserver: Survival

* Alte precizări:  

xShadow_

User
    Player
    O sa fie adugat probabil.

:pro:

Last edited by a moderator:

Theo#83

User
    Player
    :contra:  

~Nu mai este survival daca ai oriunde warp

~De ce te mai joci survival daca nu ai chef sa cauti itm?

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Adaugarea unui /warp end ar fi mai  distractiv pentru toti jucatorii avand in vedere ca portal de end se gaseste extrem de greu,,insa portal de nether se poate face rapid.

:pro:

Aleexus

Rock'n'Roll
    Player
    Eu unul nu sunt de acord .

Pana la urma jucam survival .

Care mai este frumuseteaz jocului daca primim totul ?

Pana la urma trebuie sa muncim putin .

Daca e asa mergem pe sectiunea creative sau alte sectiuni sa avem GameMode 1.

:contra:

97fresh

User
    Player
    :contra:  nu cred ca este necesar un astefel de warp 

chiar daca se gaseste greu portalu catre end .. deja sunt destui playeri ce au ajuns in end .. cu 5k maxim (bani) ajungi in end lejer

Coool_PvP

User
    Player
                                                                                    -Nu imi place aceasta sugetie 

-In primul rand se numeste survival trebuie sa faci tu 

-Ce farmec mai are sa joci cand exista /warp end, /warp  nether 

-Scuze, de la mine ai 
    DY7pVzU.png

Respectele mele se duc catre: _ShadowXD, HankyFace, Swmfk,Bya42, AndreeaTFW, Kotahh, Magda, Diana, VioMat, Coco, AlexiaCraft, LaursYT, xImTox_, Rakan,MutFame,Tenzor,LykEE, Kirito990, Albert I., xShadow_Panda, QUEEN, ItsMakePvP,Kronos

TenZoR

User
    Player
    Ar fi o ideie buna sa fie doar /warp end si sa fie anti-pvp peste tot in end dar sa poti sparge.PRO

Status
    Not open for further replies.