• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

✪ ASebastian_

User
    Player
    * Nick-ul tău: ASebastian_

* Propunere: Sugerez ca dupa o luna de inactivitate protectiile sa fie scoase.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar face serverul mai frumos, cu mai mult spatiu de construit. Poate ar scadea si din lag, nu bag mana in foc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece exista multe protectii abandonate de catre oameni care nu au mai intrat pe server de o gramada de timp, iar asta impiedica extinderea constructiilor facute de playeri activi. De exemplu, eu am o casa langa un deal, iar tot ce este langa deal este al meu, iar ce este pe varful dealului este al unui player pe care nu l-am vazut online niciodata in ultima luna, si consider ca acea protectie este inutila.

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:  Nu am.

BuilderPro

User
    Player
    eu zic ca este foarte buna aceasta propunere 

:pro:  

xShadow_

User
    Player
    Este o ideie buna.

:pro:

DanielPro21255

User
    Player
    * Nick-ul tău: ASebastian_

* Propunere: Sugerez ca dupa o luna de inactivitate protectiile sa fie scoase.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar face serverul mai frumos, cu mai mult spatiu de construit. Poate ar scadea si din lag, nu bag mana in foc.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece exista multe protectii abandonate de catre oameni care nu au mai intrat pe server de o gramada de timp, iar asta impiedica extinderea constructiilor facute de playeri activi. De exemplu, eu am o casa langa un deal, iar tot ce este langa deal este al meu, iar ce este pe varful dealului este al unui player pe care nu l-am vazut online niciodata in ultima luna, si consider ca acea protectie este inutila.

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:  Nu am.

1. Poate jucatorul acela inactiv are o problema si nu poate intra pe server

2. De exemplu, eu, daca am o problema si lipsesc mai mult de o luna mi se scot in jur de 200 de protectii ?

3. Asta cu spatiul de construit e o vrajala, parerea mea, asa zici de parca este un worldborder pe server... Lumea e infinita, daca vrei te poti duce si la x: 99999 z: 99999 daca ai chef, spatiu exista destul

+ motivul lui tox

:contra:

xCole

VIP
    VIP
    Nu cred ca este o idee buna, pentru ca sunt si playerii care nu pot intra din cauza scolii/luceului/facultatii

Chiar ieri seara am intalnit un player care nu mai intrase de ceva timp si nu cred ca s-ar fi bucurat sa vada ca nu mai are protectiile (casa)

✪ ASebastian_

User
    Player
    1. Poate jucatorul acela inactiv are o problema si nu poate intra pe server

2. De exemplu, eu, daca am o problema si lipsesc mai mult de o luna mi se scot in jur de 200 de protectii ?

3. Asta cu spatiul de construit e o vrajala, parerea mea, asa zici de parca este un worldborder pe server... Lumea e infinita, daca vrei te poti duce si la x: 99999 z: 99999 daca ai chef, spatiu exista destul

+ motivul lui tox

1. Ce problema poti avea sa nu te poti loga deloc deloc intr-o luna?

2. Da, pentru ca daca nu ai intrat de o luna nu este vorba de probleme, este vorba ca te-ai lasat de server.

3. O fi spatiu infinit, insa uite tu, daca vrei sa ai un camp de protectie gigantic, este IMPOSIBIL sa nu gasesti un tip pe care nu l-ai vazut in viata ta care si-a pus o protectie pe varf de deal si nu te lasa pe tine sa exploatezi dealul.

๑۩ TOX ۩๑ said:
    Nu vad de ce  sa scoatem protectiile daca playerul nu a mai intrat de 1 luna  deoarece playerul poate sa aiba si chesturi sau constructii in protectie.
    Chesturile sunt singura problema, constructiile de ce nu le-as putea sparge chiar eu.

QXterorR

Operator Survival
    Player
    1.Poate jucatorul nu se joaca pe propria protectie are doar acces de la alta persoana.

2.Daca scoti protectia chest-urile si usile totusi raman.Tu nu le poti distruge.Ar trebuii sa vina un Staff cu OP i-ar asta ar insemna mai putin timp acordat pentru alte probleme:)

DanielPro21255

User
    Player
    1. Ce problema poti avea sa nu te poti loga deloc deloc intr-o luna?

2. Da, pentru ca daca nu ai intrat de o luna nu este vorba de probleme, este vorba ca te-ai lasat de server.

3. O fi spatiu infinit, insa uite tu, daca vrei sa ai un camp de protectie gigantic, este IMPOSIBIL sa nu gasesti un tip pe care nu l-ai vazut in viata ta care si-a pus o protectie pe varf de deal si nu te lasa pe tine sa exploatezi dealul.

Chesturile sunt singura problema, constructiile de ce nu le-as putea sparge chiar eu.

Tu nu te-ai gandit la o boala grava care necesita internare in spital pe timp indelungat ?

ReeKart

User
    Player
    Nu mi se pare normal, deorarce unii pot fi ocupatii cu ceva sua poate au probleme cu PC s.a

Status
    Not open for further replies.