• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

P1xelM4gnet

User
    Player
    * Nick-ul tău: P1xelM4gnet

* Propunere: Sell Home

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi folositor in caz ca nu ai materiale si nu gasesti teren

* Subserver: Survival

* Alte precizări:  Poti vinde o casa cu comanda /sellhome dupa ce selectezi protectiile. Cand cineva iti cumpara casa, protectia, chest-urile etc. vor deveni ale lui. Poti vedea lista cu case de vanzare cu comanda /homes

QXterorR

Operator Survival
    Player
    Chiar si fara comanda asta poti sa vinzi orice unui player cum zice si Swmfk.

:contra:

xShadow_

User
    Player
    Poti sa vinzi orce la un player.

Filaret

User
    Player
    Eu unul sunt putin mai ciudat sa zic asa. Eu unul nu as cumpara niciodata o casa de la altcineva.. de ce as face asta? Cand pot sa-mi construiesc eu una, sau pot sa o refac la o scara 1:1.

Hai sa zicem ca totusi doresti sa cumperi o casa, cel mai usor mod de a face asta este sa mergi pe incredere, sa-i platesti respectivului si sa-si ia protectia, te asiguri ca nu mai e nimeni prin zona sa vina cu protectia lui.. apoi pui protectia ta in loc si aia e.

Daca e sa mai gasesti ceva chest-uri / usi blocate chemi un Operator si te va ajuta cu mare placere sa ti le deblocheze.

​

O zi buna iti doresc, contra pana atunci.

​

qFrost

Helper Survival 1.9
    Player
    Nu cred ca trebuie sa ne complicam cand putem si prin alte meotde :contra:  

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.