• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

hapciupalit

User
    Player
    Nick-ul tău: hapciupalit

* Propunere: oprirea definitiva a precipitatilor

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar face jocul mult mai placut si mai putin stresant

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ploaia/ninsoarea este un feature care nu aduce un plus jocului, in schimb pentru cei cu calculatoare mai slabe le scade numarul de frame-uri, este galagioasa si nu prea placuta, iar pentru cei care au ajuns sa construiasca in zona muntelui sunt incurcati de ninsoare, in plus mereu se gaseste cineva care sa scrie pe chat "opriti ploaia", asa am putea evita un disconfort.

* Subserver: Survival 1.12

* Alte precizări:  Va rog frumos, nu imi dati raspunsuri gen "ploaia face parte din joc" si chestii de genu ca daca cineva ar fi vrut sa joace jocul exact cum e juca vanilla, la fel cum protectiile, /shop, /ah, /tp si mult altele au fost puse pentru a face gameplay-ul mai usor asa putem face si cu ploaia, ganditi-va bine si sunt sigur ca cea mai mare parte a staff-ului care joaca s-au a jucat pe survival, nu cei care intra sa faca curatenie, vor fi de aceasi parere cu mine.

Multumesc frumos!

DusJorian

User
    Player
    Pe mine unu nu ma deranjeaza ploaia si chiar in unele situati ma ajutat 

De​

la​

mine​

:contra:​

Filaret

User
    Player
    Salut, am fost si eu player ca tine, si pe mine ma nemultumesc unele chestii, n-am ce face, m-am obisnuit cu tine.

​

Dar tin sa mentionez ca unii chiar se bucura de asa ceva, sa luam exemplul zapada. De multe ori am vazut copii de se bucurau ca au ajuns intr-un biom de zapada si le placea doar sa vada cum ninge.

​

Ai mentionat ceva de computere slabe. Eu iti recomand cu mare placere sa folosesti OptiFine, un mod permis de catre marile servere din lume, inclusiv Gamster. Ai optiunea de a opri ploaia, castigi foarte multe fps-uri din el daca doresti. Eu unul am un pc destul de bunicel si tot il folosesc pentru ca imi plac optiunile din el. Daca te pot ajuta cu instalarea lui nu ezista sa-mi da-i un mesaj privat, multumesc.

​

O zi buna iti doresc, pana atunci va trebui sa-ti dau contra. Mie imi place uneori ca ploua :)

​

:contra:​

kirito990

VIP
    VIP
    Chiar imi place sunetul ploii cate o data

Si daca esti in flacari te stinge 

Poti sa o opresti din setari

:contra:

alexony2004

High
    Player
    :contra:  Ploaia si ninsoarea fac parte din joc fara ele Nu ar exista minecraft

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Cum sa-ti doresti sa dispara fenomenele naturii din joc...daca se intampla cum ar mai fi minecraft??poti sa rogi optional un operator sa schimbe vremea.

:contra:

Status
    Not open for further replies.