• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

LykEE

ZED
    Player
     * Nick-ul tău: LykEE

* Propunere:  Propun ca usile si toate celelalte obiecte ce trebuie blocate prin comanda /lock sa fie automat protejate cand sunt plasate pe protectie. Uneori uitam de /lock si ne trezim ca altcineva ne-a inchis usile de pe propria noastra protectie, chiar daca ei nu au acces la aceasta.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mai putine plangeri legate de acest lucru

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Am explicat mai sus

* Subserver: Survival 1.12 sau toate

* Alte precizări: -

Coool_PvP

User
    Player
    -Mereu patesc aceasta problema

-Mult noroc de la mine ai 
    v5tUesv.png

Respectele mele se duc catre: _ShadowXD, HankyFace, Swmfk,Bya42, AndreeaTFW, Kotahh, Magda, Diana, VioMat, Coco, AlexiaCraft, LaursYT, xImTox_, Rakan,MutFame,Tenzor,LykEE, Kirito990, Albert I., xShadow_Panda, QUEEN, ItsMakePvP.

TenZoR

User
    Player
    De ce nu ar aduce un + comunitati.Si daca s-ar putea odata ce o usa intra in protectia ta sa poti sa o spargi,mai putin troll :pro:

xShadow_

User
    Player
    Este o ideie buna.

:pro:

alexony2004

High
    Player
    Este o ideie Buna Ar ajuta comunitatea :pro:  

DLKareless

User
    Player
    Nu mi se pare o idee foarte buna, eu zic ca este datoria fiecarui player sa aibe grija de casa lui, sa o incuie cand pleaca, singur.

Eu spun ca survival-ul este mai realistic daca trebuie sa-ti incui usa singur. Adica, sunt multi "hoti", dar, pana la urma este Survival multiplayer. Trebuie sa-ti asumi responsabilitatile fata de locuinta ta si sa nu fi neglijent.

:contra:

Ryan

No shit Sherlock!
    Hammered
    Ar fi mult mai eficient,asa playerii nu s-ar mai plange ca altcineva i-a incuiat usile...

✪ ASebastian_

User
    Player
    Trebuie sa se fi saturat si Operatorii de deblocat usi si de spart signuri. Este o idee foarte, foarte buna!

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere acceptata! O sa lucram la ea! :tc:

Status
    Not open for further replies.