• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

Stefan16

User
    Player
    * Nick-ul tău: RedX007

* Propunere:  Sa se puna la cei care au kit-uri de ex: Eu am kit warrior, dar am si kit destroyer ( care este mai mare ) , sa apara initiala de la kit warrior ( w ) si dupa sa scrie destroyer ( daca mai incape ) sau daca am toate kit-urile sa le fie scrise initialele ex : Moderator W D RedX007 ( ca staff-ul sa stie la ce kit-uri are acces respectivul  ca sa stie ce sa confiste ) Sper ca s-a inteles. La fel si cu gradele De ex : H ( hero ) Moderator RedX007

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mai mult ar influenta staff-ul ( le-ar usura munca ) 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta si pentru staff, dar si playerii sa sctie ce kit-uri au altii

* Subserver: Survival Classic

* Alte precizări:  -

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar trebui  sa fie globala , pentru a isi da seama staff-ul ce kit-uri are :pro:  

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: e fix asa cand ai mai multe joburi si o sa ai in dreapta numelui joburile  in stanga kiturile prea multe prefixe si sufixe vei avea la numele tau ajunge unul .

Status
    Not open for further replies.