• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival

Status
    Not open for further replies.

Hatakeer

User
    Player
    Nick-ul tau: Hatakeer

Propunere: Gradul normal sa aiba acces la 3 sethome-uri, gradul premiu la 4 iar donatori/staff-ul la 5

Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate: In bine

De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru aceasta comunitate? : Deoarece eu si multe persoane am intalnit problema a nu mai avea sethome-uri libere. Iar 2, dupa parerea mea sunt insuficiente

Subservere: mc.gamster.org

Alte precizari : ---

oof_panda

User
    Player
    Chiar dacă propunerea ta ar avantaja cumva trebuie să nu uităm că este survival si  accesul la home este destul de folositor si este bine că il avem

Mi se pare destul de corect cum este impărtit acces ul acesta eu fiind jucător (fără) grad premium mă multumesc cu 2 home uri

In concluzie votul meu este  :contra:

EmyRediezYT

User
    Player
    Imi place mult ideea ta. Accesul la doar doua /sethome-uri este insuficient.

:pro:

anamariaaa

User
    Player
    1.Nu este corect fata de ceilalti sa ai un ,,avantaj” asa mare fata de ceilalti.Nu multi isi permita grad de donator si nu toti vor staff  :contra:

2.Iar despre gradul premium acolo cred ca s ar putea adauga un home in plus  :pro:

Sosetel

User
    Player
    Nu sunt de acord, deoarece trebuie sa existe o diferentiere intre grade, 2 eu zic ca ajung la gradele normale, Daca chiar mai ai nevoie de unul poti intra cu gamster launcher si eu zic ca ajung 3, dupar nu ar mai fi chiar atat de survival zic eu si gradele de donator nu ar mai avea o asa mare diferenta fata de cele normale, Parerea mea este ca e ok asa cum este acum :contra:

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Sincer pe mine chiar nu m-ar deranja nici daca gradul Normal ar avea acces doar la un singur sethome, cel de Premium la 3 si cel de Donator la 5.
    Ar fi un motiv in plus ca jucatorii sa se joace cu Gamster Launcher si sa sustina aceasta comunitate.
    Lasand asta la o parte, dupa parerea mea cele doua sethome-uri sunt suficiente.. Una ti-o pui la casa ta, mai exact unde ai toate chest-urile si chestiile tale, iar dupa iti mai ramane la dispozitie inca un sethome pe care-l poti seta oriunde doresti tu, in caz ca gasesti ceva interesant si vrei ca sa-l nu-l pierzi.
    Dupa parerea mea este foarte ok asa cum este si sunt :contra: acestei ideei.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra:  2 pentru membrul normal e oke deodare iti ajunge unul pentru home si altul la un prieten sau la Ferma de Xp. Si la donatori nu prea am idei care e limita singur sunt Supreme  🙂 .

consenque_

User
    Player
    :contra:  2 sethome-uri este suficient si daca doresti neaparat 3 poti sa intri cu Premium

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.