• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere survival

Status
    Not open for further replies.

Lzsse

User
    Player
    * Nick-ul tău: Lzsse

* Propunere: sa se faca un anumit sistem de protectie

Ex

/rg create - sa pui stapanire pe un anumit teritoriu, dimensiunea se ia dupa level anumit care sa se faca prin activitate

/rg add - adauga pe cineva in protectie

/rg kick -scoti pe cineva din protectie

/rg info - date despre protectie

/rg claim - un cadou zilnic

/rg pvp on/off

Sa se modifice kitul de /start in iteme de piele

Economia sa fie mai scazuta

Sa se scoata protectiile de emerald,deja sunt trash, le castigi prea repede la "cine scrie primul".

Asa cu level ar fi mai interesant,parerea mea

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :foarte tare fiindca se folosesc sisteme vechi, de ce sa nu trecem la ceva nou?

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : am precizat mai sus

* Subserver: survival

* Alte precizări:  daca nu ai citit, de ce votezi? Mai intai sa stii despre ce scriu, si apoi sa votezi, sunt multi care influenteaza printr-un contra doar ca sa aiba un post in plus.

Unii vor sa putrezeasca in vechime pentru ca nu se gandesc ca prin munca si adaptare la ceva nou, se primeste ce vrei,insa multi nu se prind de ideea aceasta

Atat am de spus, daca o sa-mi aduc aminte despre alt ceva voi da edit.

Toate cele bune

Last edited by a moderator:

Shellow

User
    Player
    Avem deja un sistem de protectie foarte bun, iar acesta despre care spui tu, ar putea fii folosit pentru a te extinde in alte protectii.

Protectia de emerald este correcta, "Cine scrie primul" este un sistem care da o santa la playeri.

Kitul start este complet ok; Nu ne trebuie economie scazuta mai ales dupa acest wipe.

Multi playeri cred ca survivalul este destul de greu fara sa cunosti pe cineva, nu ne trebuie unul mai greu.

Aceste comenzi in protectie deja exista

ex.

/ps take

/ps remove

/ps add etc.

Dar sunt de acord ca playeri sa se poata scoate cand sunt on pe protectie.

De la mine ai un  :contra:

Noroc inainte!

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Nu inteleg de car trebuii sa fie schimbat ceva ce este atat de bine facut, si functioneaza fara nici o problema.
    Dupa parerea mea ideea nu este chiar asa de buna.
    Din partea mea ai un :contra:

#TitaniuMark

User
    Player
    Dupa cum s-a spus si mai sus, deja exista un sistem de protectie, iar eu nu vad de ce s-ar adauga alt sistem de protectie care face EXACT ACELASI lucru, doar cu un alt prefix al comenzilor

Daca nu stii o comanda poti intreba in /helpop sau pe chat-ul global, iar cineva iti va raspunde cu siguranta

:contra:

AlinFTW10

User
    Player
    Buna , propunerea ta este destul de interesanta dar majoritatea comenzilor pentru protectii exista deja dar  sub o alta forma , si in legatura cu "  cine scrie  primul  " ajuta jucatorii noi sa faca rost de protectii mai usor fara a fii nevoiti sa caute excesiv de mult pentru emeralde acestea fiind destul de rare  , iar in legatura cu kit ul start este foarte bun asa cum este deoarece ajuta noii jucatori si nu sunt nici iteme foarte OP in acesta dar nici foarte slabe .

Raspunsul meu este :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.