• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survival

Status
    Not open for further replies.

Styled_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Styled_

* Propunere: Sa se scoata borderul din end / Sa se mareasca mai repede

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : foarte bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece in momentul de fata in jur de 100 jucatori sunt limitati la doar cateva mii de blocuri in end, la momentul scrierii sunt doar 5000 blocuri, iar cei ce vor sa exploreze end-ul acum nu au niciun motiv, inafar' de explorarea in sine, toate end city-urile au fost lootate de mult, iar borderul se misca incet

* Subserver: Survival

* Alte precizări:  -

Last edited by a moderator:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :pro:

Am cautat mult dupa end city si pe toate pe care l-am gasit sunt explorate, marirea borderului cred ca v-a provoca ceva lag, dar se poate accelera timpul

Tommy21

Manager Survival
    Player
    Daca se muta borderul la 7000 crezi ca team-urile de pvp nu o sa stea 12h+ doar ca sa umble peste tot ca sa culeaga elytrele? Sunt suficiente elytre, se fac eventuri unde uneori primesti elytra.

:contra:

PunchIt

User
    Player
    din partea mea ai un :pro: , cred ca ideea asta e foarte buna, eu intr o zi cred ca am stat mai mult de o ora si tot ce am gasit era deja explorat, nu am putut gasi nici o elytra.Si nu eram pe jos, eram si eu cu elytra, in cautarea alteia.Deja end-ul s a dus, nu mai gasesti nimic si ar fi foarte bine ori sa se reseteze end-ul o data pe saptamana/luna ori sa se mareasca borderul cu cateva mii de block uri la un anumit timp

Saracul

User
    Player
    din partea mea ai un  :pro: , Este o idee foarte buna pentru ca , Playeri care fac Pvp au nevoie de elytra și sunt foarte putine iar playeri obișnuiți pot face Shulker box-uri pentru a face profit 

Last edited by a moderator:

LOXus

User
    Player
    :contra: o sa se ia foarte usor elytra

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Respins, se va face lag, si oricat ar fi extins, in cateva zile zona ar fi iar explorata.

Status
    Not open for further replies.