• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Survivor

Status
    Not open for further replies.

imCloud

User
    Player
    * Nick-ul tău:imCloud

* Propunere: Scoaterea din SCRAMBLE a cuvintelor cu doua intelesuri. Sau cel putin a celora pentru care se pot acorda sanctiuni.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu am mai fi pusi in postura de a folosi cuvinte nepotrivite ca mai apoi sa ne trezim sanctionati cu mute, la fel cum am patit atat eu cat si alti 4-5 playeri acum aproximativ o ora. Adic, pe buna dreptate, la ce te gandesti prima data cand vezi urmatoarele litere aranajate asa: tafre?  Sigur nu la frate.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Sincer, mie personal imi pare o lipsa de seriozitate si de respect fata de playeri,  sa lasi astfel de cuvinte la scramble ca mai apoi cand playerii cand le scriu, sa se gaseasca persoanele din staff sa le dea mute.

* Subserver: Survivor, gamster.

* Alte precizări: In alta ordine de idei, conform dex: târfă1 sf [At: CIHAC II, 405 / Pl: ~fe / E: ns cf tearfă11 (Reg) Lucra vechi, uzat Si: cârpă, zdreanță, (îrg) tearfă1 (1).Deci, nu ar fi trebuit sa primim mute, insa, daca totusi s-a intamplat, hai sa o facem sa nu se mai repete.

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Nu cred ca ideea ta este una buna. Tu si restul playerilor trebuia sa va ganditi ca probabil la scramble nu se baga cuvinte de genul "tarfa", sau orice fel de limbaj indecent.

Votul meu: :contra: .

imCloud

User
    Player
    Daca se poate preveni, de ce nu? Nu e o modificare dificil de realizat. 

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Sincer mi se pare o idee buna spre exemplu la cuvantul "ploua" se pune forma in Scramble "o*Cenzurat*" sunt multe persoane care se dau in spectacol si scriu "o *Cenzurat*" si dupa se face spam de "=)))))))" as dori sa se evite astfel de incidente plus ca premile sunt mici.  De la mine ai :pro: Bafta!

LegendaryPvP

User
    Player
    Mie mi se pare o propunere buna deoarece intr-adevar, sunt unele persoane care scriu intentionat pe chat anumite cuvinte stalcite care au un subinteles ca fiind un cuvant vulgar. 

De la mine ai un :pro:

Succes

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Ai avut o idee buna.Uneori jucatori o fac intentionat sa scrie cuvinte vulgare in loc sa decifreze acel cuvant.

Votul meu este un :pro:

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Unii jucători jignesc intenționat cu cuvinte de genul playerii și ele uneori nu par a fi înjurături sau ceva, dar sunt foarte jignitoare la adresa cuiva

:contra:

Status
    Not open for further replies.