• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
     Nick-ul tău: Asicx.

* Propunere: La golden heads sa fie scos acel cooldown sau sa fie redus la 2-3 secunde.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cand te bagi la gramada si daca esti bun la pvp sa reusesti macar sa faci 1v5 ca asa e degeaba. Daca bagi golden head si omori unu vin 2 si te-au rupt deoarece ai acel cooldown care este enervant.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Propunere utila deoarece nu poti sa te distrezi ca mergi pe 1 bagi golden head  omori altu si vin alti 2 dar tu mai ai 7-8 golden heads  si nu le poti folosi.

* Subserver: The Pit.

* Alte precizări:  Asicx baga golden head  si merge pe 1 jucator, il omoara, vin 2 asicx incearca sa bage mar (mai are in inventar 11 golden heads ) nu poate baga deoarece cooldownu' zice ,,Hello there''. - The Pit.

Last edited by a moderator:

Vidroiul

User
    Player
    :pro:

Asa am pierdut un killstreak de 25 de killuri

Chiar daca ar fi cam op la 2-3 secunde, cred ca cel mai bine sa fie la 5 secunde, ar fi mai balansat

Delix1

User
    Player
    :pro: O idee buna. Eu mor cu cate 4-5 golden head-uri deoarece  nu le pot folosi din cauza acelui cooldown.

HappyDUDE

User
    Player
    :pro: Acel cooldown de 8 secunde este unul prea mare mai ales cand te bati cu multi jucatorii deodata si ar trebui sa fie de macar 3, 4 secunde.

cantkillher

User
    Player
    :pro: E prea mare cooldown-ul, mai ales cand te bati cu mai multi deodata. Il omori pe unu si sar alti 4 pe tine.

ezzz

User
    Player
    :pro:  Buna idee , este un avantaj pentru toti , nu este op deloc.Motivele de mai sus

Skyl1Ne.

User
    Player
    Buna Asicx este o idee buna .Eu ma joc The pit si asi vrea sa fie mai mic timpul acele .De la mn ai un  :pro:

dreadlordhar

User
    Player
    Idee buna, cauzele mai sus :pro:

p.s. sa nul faceti prea mic ca va fi mare disbalance, mai ales la acei care au diamond armor

Status
    Not open for further replies.