• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - The Pit

Status
    Not open for further replies.

OrangeTrap

User
    Player
    * Nick-ul tău:GeorgeJ

* Propunere: Propun cand esti in bataie cu cineva sa ai combat 30 sec ca pana acuma mi sa intamplat sa aibe cineva 5k gold si cand sa il bat sa dea hub ca nu e combat si il lasa sa de-a hub eu zic ca trebuie adaugat combat pentru cei care dau mereu hub cand aproape mor.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Asa aduce multi mai multi playeri pe ThePit

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar schimba jocul ar fi mai placut

* Subserver:ThePit

* Alte precizări:  Sper sa luati in consederare!

mini.

god gaymer
    Player
    Imi pare rau sa te anunt dar am facut deja o propunere despre chestia asta :

Totusi merita sa se bage , de ce nu? Ar avantaja jucatorii (Oricum o sa se bage , este un bug al sectiunii)

:pro:

Last edited by a moderator:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Prin motivul de mai sus si eu sunt de acord cu propunerile voastre, ei folosesc bug-ul pe care l-ați precizat ca un avantaj murdar. 

Hopped Danu

User
    Player
    Sunt de acord pentru ca oamenii dau /hub. + la asta se folosesc de el si e enervant!

FREYA

User
    Player
    Playerii folosesc /hub ca scapare,sincer si eu l as folosi daca n as avea 10 fps uri pe sectiune =]]] Pentru ca nu as vrea sa mi pierd itmle daca as avea lucruri importante si banii totodata.Deci trebuie scoasa :pro:  

Status
    Not open for further replies.