• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

BogdanN7_YT

User
    Player
    * Nick-ul tău:BogdanN7_Crack

* Propunere:Cand ii dai hit cuiva sa primeasca combat tag , iar in caz ca acesta da hub in timpul combat-ului sa ramana fara iteme si bounty , acestea sa se duca la jucatorul care i-a dat tag.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece cand cineva care are lucruri din diamond poate da repede /hub , iar cel care l-a lovit pe acel jucator nu primeste nimic.

* Subserver:The Pit

* Alte precizări:  Sper sa se aprobe deoarece toata lumea se plange de asta

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Sunt de acord cu propunerea ta deoarece sunt jucatori care se logheaza ca să scape de moarte si nu își pierd bounty-ul. Așa primești bounty-ul. 

:pro:

Hopped Danu

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea asta  pentru ca multi nu isi pierd bounty-ul si nu e ok.

mini.

god gaymer
    Player
    Imi pare rau sa te anunt dar am facut deja o propunere despre chestia asta :

Totusi merita sa se bage , de ce nu? Ar avantaja jucatorii (Oricum o sa se bage , este un bug al sectiunii)

+ Warned up persoana de mai sus (va da warn un mod)

FREYA

User
    Player
    Sunt de acord cu tine,mi se pare corect. Esti in lupta,mori,te oftici dar asta e,o iei de la capat cu alte itm si poaaate data viitoare nu mai mori. :pro:  

RazvanVPN

User
    Player
    S-au mai facut propuneri de genu' dar totusi de la mine ai :

Last edited by a moderator:

MihaiTeo123

User
    Player
    Salut Bogdan!

Propunerea ta mi se pare destul de folositoare! Mai ales cand cineva are un bounty mare si nu vrea sa il piarda, foloseste comanda /hub si nu pierde nimic nimic. :pro:

Succes.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Am vazut multe persoane care ies pentru a nu pierde itemele/bounty-ul :pro:  

Estarossa

User
    Player
    Cam dureros dupa ce mori de multe ori  si cand il prinzi cu bounty urias iese.

Bine gandit :pro:

#TitaniuMark

User
    Player
    CombatTag-ul mai mult ar incurca sectiunea.

Gandeste-te la faptul ca, daca cineva intrat in combat more toate iteme-le din inventarul sau cad pe jos. Asta ar putea crea extrem de mult lag, mai ales jucatorilor cu pc-uri slabe , la RagePit. 

Ar incurca si inventarurile deoarece, atunci cand vei omorâ un jucator, pe langa Gapple vei primi si itemele sale, diin moment ce vei avea inventarul plin, nu vei mai primi Gapple decât dacă vei goli inventarul înainte.

Cred ca nimeni nu ar vrea ca dupa 5 killuri sa fie nevoit sa mearga undeva aproape de void sau lava, sa arunce iteme-le din inventar si din intamplare altcineva sa il arunce in void respectiv lava!

De aceea votul meu este :contra:

anamariaaa

User
    Player
    :pro: O idee buna.Multi ,,abuzeaza” de aceasta chestie si nu este corect fata de ceilalti.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.