• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere The Pit

Status
    Not open for further replies.

qprian

User
    Player
    * Nick-ul tău: qprian

* Propunere:  Sa fie rod-ul breakable.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta sa nu mai spameze lumea rod-ul, este foarte enervant si se abuzeaza de asta.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu s-ar mai spama asa de mult rod-ul si ar devenii mai misto sectiunea daca scapam de spammeri.

* Subserver: The pit

* Alte precizări:   Multumesc.

Marian1235

User
    Player
    :pro:  Mi se pare o idee buna deoarece multi playeri dau s si dupa rod s rod s rod ,cum are 32 de sageti arcul si nu e cu sageti infinite, sa fie si rodu la fel sa nu-l ai unbreakable pt ca spamezi prea mult de chestia asta.

Kasiey

VIP
    VIP
    este o idee foarte buna ca toti playerii spameaza cu rod-ul ala  si nu poti sa-ti atingi ca tot spameaza si fug dupa 

de la mine ai :pro:

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Desi nu joc asa mult pe The Pit, atunci cand am intrat m-am lovit de anumiti jucatori ce raman low in fata ta si spameaza rod-ul pana se regenereaza. Daca eu de exemplu nu mai am sageti sau ceva, acel adversar are un avantaj incorect fata de mine pentru ca dupa ce devine full viata, vine pe mine si ma omoara dand un combo tot cu acel rod.

In concluzie, buna ideea, :pro:

xStefanS

User
    Player
    Salut, qprian!

Imi place ideea ta, consider ca rod-ul este un item OP pe The Pit si foarte multa lume abuzeaza de spamarea acestuia, dar consider ca un cooldown la rod ar fi mai bun, pentru ca daca ar fi breakable, ai putea sa mergi in spawn si sa reselectezi perk-ul pentru a primi un rod nou, deci nu prea ar avea sens. Votul meu este  :pro: . Iti urez o seara frumoasa!

Semnat,

StefanS

IulianX7

User
    Player
    Bratanu nii ini place idea chiar ma enerveaza rodu pt ca is infecti deja ca dau si cu arcu inca si rodu spameaza ai pro de la mine succes

Denis Olar

User
    Player
    Salut,

Ideea nu este una rea.E neplacut sa alergi un jucator jumate de mapa si sa te tot impinga cu rodul pana se regenereaza si dupa sa ti prinda combo.

Votul meu este PRO

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, qprian! Iti multumim pentru efortul tau pentru comunitate.
    Propunerea in sine nu va fi aplicata. Daca vrei sa continui cu aceasta propunere, poti face un alt topic legat de aceasta.

Topic inchis pentru a evita Necro-Post.

:tc:

Status
    Not open for further replies.