• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ThePit

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
     * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Adaugarea pluginului Combat X (sau un plugin de a baga jucatorul in lupta) & ca jucatorii sa pot fi intr-o echipa de cate 3 persoane.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Motivele sunt urmatoarele :
    - PRIMA PROPUNERE :
    1. La partea Sky (Apasa aici daca esti curios) poti arunca jucatorii in void, dar nu ii ucizi , respectivi care sunt aruncati in void mor dar nu sunt ucisi de cei care i-a aruncat , si ei pot avea bounty-ul in continuare
    2. Jucatorii de fiecare data cand au iteme bune , bounty , mere si nu mai stiu eu ce pot sa iasa din sectiune si dupa sa intre iar, si sa aibe respectivele iteme dar respectivul nu i-a aparut ca l-a ucis.
    - A DOUA PROPUNERE :
    1. Se vor distra mai multe persoane facand team mai mult intre ei , si unii de ei pot fi foarte apropiati (de exemplu : xMiniGun , CarlRC si Boddy sa fie team , fara sa fie sanctionati pentru ca limita obisnuita sa fie de 2 persoane)
    2. Ar avea sanse ridicate ca jucatorii slabi sa fie mai puternici (daca nu ajung 2 persoane, ajung 3) si proverbul "Unde-s multi , puterea creste"

* Subserver: The Pit

* Alte precizări: Va rog sa votati la ambele propuneri cu un motiv usor de inteles.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Despre a doua propunere spun ca este bine gândită, noobii pot sa faca team cu prietenii si asa au mai multe sanse de a crește la nivel, iteme, putere, etc, ca sunt jucatori care deja au ajuns la un punct in care nu pot fi învinși ușor. 

Despre prima propunere nu îmi dau seama ce aș putea comenta. 

:pro: pentru a doua propunere. 

Gamerultes

User
    Player
    :pro:  de multe ori cand ma duc pe cineva care are bounty-ul mare da hub si este foarte nasol pentru ca el ramane cu bounty-ul  si eu nu m-am ales cu nimic

HappyDUDE

User
    Player
    1.  :pro:  foarte multi dau /hub in timpul luptei si este destul de enervant ca nu primesti golden head-ul iar adversarul ramane cu itemele, kill streak-ul si bounty-ul.

2. :contra: ar fii prea op team-ul de trei persoane in cazul in care un jucator nu are cu cine sa faca team.

#TitaniuMark

User
    Player
    La propunerea cu pluginul de combat as fi de acord atata timp cat se poate gasi un mod ca celui omorat sa nu i se dropeze intregul inventar, deoarece asta ar face mult lag, mai ales la "Rage-Pit" si foarte multi jucatori ce au pc-uri mai slabe s-ar lasa din aceasta cauza deci :pro:

La partea cu Team-ul  as introduce ceva la care m-am mai gandit pentru sectiunile de pvp care permit team, anume "No Friendly Fire" asta insemnand ca, atunci cand ai team cu o persoana nu poti sa il/o lovesti ( asta functioneaza ca un fel de party, ceva gen /p invite x , doar ca aici este referitor la team-uri ) , sincer , cred ca un team de 3 este cel mai "op" care s-ar putea face pe sectiune ca sa nu strice jocul celor ce nu au team, deci sunt :pro: si aici!

ItzSekFTW

User
    Player
    Este o propunere buna deoarece se abuzeaza foarte mult de /hub :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.