• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ThePit

Status
    Not open for further replies.

MAXX96

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău:MAXX96

* Propunere: Sa fie mai mult spatiu de depozitare a itemelor.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Ar influenta comunitatea in bine,deoarece spatiul de depozitare este foarte mic si multi playeri pierd iteme aiurea pentru ca nu au unde sa le depuna,astfel pierzand si gold-ul cu care au cumparat itemele respective,sau timpul in care le-a adunat.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi utila,deoarece sunt multi care nu au unde sa isi pastreze itemele,murind si pierzandu-le mai apoi.

* Subserver:ThePit.

* Alte precizări:Spre exemplu si eu am multe armuri si nu am unde sa le depozitez,si nu vreau sa sar la pvp pentru ca o sa le pierd.De exemplu un cavou sa fie adaugat,cu cooldown,si sa nu poti deschide acel meniu in combat.

Chiatra

User
    Player
    Si eu sunt de aceeasi parere. Si eu am echestu-u full si daca mai colectez un care package nu mai am unde sa depozitez itemele. Nu asi vrea sa pierd cu itemele respective. De la mine ai un :pro: . Ar fii bun daca s-ar putea marii putin echest-u. 

RaiNyh

User
    Player
    :pro: eu unul as dori /backpack, am prea multe iteme si nu am unde sa le pun. 

_Maniacu22

User
    Player
    :pro:
    Si eu am prea multe iteme si nu prea mai am loc in ender chest. 

zLowFast.

User
    Player
    Si eu sunt de aceeasi parere. Si eu am echestu-u full si daca mai colectez un care package nu mai am unde sa depozitez itemele. Nu asi vrea sa pierd cu itemele respective. De la mine ai un  :pro: . 

Lik_Sa_IQ200

VIP
    VIP
    Yea, i think that quite a few players have this issue, and it would be nice to have like a /backpack or /echest1, /echest2 kind of thing

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    :pro: Imi place ideea. nu ar strica sa exista mai mult loc in care sa iti pui itemele, doar un ender chest nu este destul.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: după părerea mea e foarte rea ideea. Mereu cand intru in joc dau de un stackat și nu e prea oke pentru mine ca începător sau pentru alți. As zice cand iesi sa tie se fie resetat inventarul deoarece nu e oke daca poti sa iti păstrezi foarte multe iteme in ec plus enchantate de care nu au toti adică aproape nimeni(doar cei care joacă fara oprire gamemodul)

IonutQG.

User
    Player
    :contra: Având prea multe iteme ești prea op. Jucătorii noi nu prea au șanse.

aLexeiC

VIP
    VIP
    Ar fi bine sa se mai adauge  un inventar sau chiar  doua. /iv 1 iv2 stiu ca se poate face asa ceva si de la mine ai un:

xGrubby

User
    Player
    :pro:  Intr-adevar nu prea exista spatiu de depozitare. Ar putea fi adaugata de exemplu comanda /pv 1 ca pe sectiunea SkyPvP.

ItsMePros

User
    Player
    :pro: Recent mi se intampla sa nu mai am loc in e-chest sa pun iteme si trebuie mereu sa ma duc cu ele la lupta , mai apoi daca mor , sa le pierd 

AiceFx

User
    Player
    Daca se aduga dupa ar fii prea op treaba aceasta deci :contra:

bobolea

User
    Player
    De la mine ai contra. O sa devina prea op sa poti efectiv sa ai seturi peste seturi.

:contra:

Boog

User
    Player
    Bună!

Îmi place ideea ta, sunt mulți jucători care au prea multe iteme și nu au unde să le pună. I-ar ajuta.

Last edited by a moderator:

david222

User
    Player
    yes i think its good idea bec we have no where to store too much items , and its simple to be done by just inserting the /backpack cmd 

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.