• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ThePit

Status
    Not open for further replies.

Jokerul156

User
    Player
    * Nick-ul tău: shaiiko_

* Propunere: armura si enchant-urile de la shop sa fie mai ieftine sau sa se adauge kit-uri la care toata lumea sa aiba acces

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : multi jucatori doresc sa joace aici, dar nu poti face fata versus unul full diamond enchantat tu avand armura de iron. Multi jucatori se plictisesc cand primesc doar 2 hit-uri si mor. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar fii mai mult pvp echilibrat iar mult mai multi oameni s-ar apuca de aceasta sectiune.

* Subserver: The Pit

* Alte precizări: -

Flix

User
    Player
    Salut! 

Nu sunt de acord ca enchanturile armurilor din shop sa fie ieftinite pentru ca ar face jocul prea usor, insa sunt de acord sa se adauge un kit saptamanal sa zic pe care il pot lua toti playerii. :pro:

Anastasia__

User
    Player
    Buna! Si  eu sunt :pro:  doar cu ideea cu kit urile saptamanale fiindca ar aduce mai multi jucatori stiind ca au mai multe resurse. 

ToneTer

User
    Player
    Salut!

Despre enchanturile armurilor de pe shop nu stiu ce sa zic, dar despre un kit saptamanal, asta chiar ar fi o idee chiar foarte buna ,foarte utila si multi jucatori ar fi bucurosi sa se adauge asa ceva.

De la mine ai :pro: .

AndreeaTL

User
    Player
    Buna. 

Eu o sa iti acord un :pro: pentru propunere deoarece mi se pare una foarte buna, utila si ar ajuta multi jucatori.

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut shaiiko_!

Idee cu kit-urile saptamanale este un foarte buna asa ca de la mine ai un :pro:

IulianX7

User
    Player
    Sunt deacord mane ai PRO de la mine. E buna ideaa mai ales ca sau scos enchant table si altele

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, dupa parerea mea jucatorii vor putea obtine mult mai usor iteme si se va juca mai multa lume.De la mine ai :pro: fiindca imi place aceasta propunere si as vrea sa o vad implementata pe sectiune.

Status
    Not open for further replies.