• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere TOKENS

Status
    Not open for further replies.

xPana18

User
    Player
     * Nick-ul tău: xPana18

* Propunere:  Sa fie un adaugat un plugin in care daca dvs stati un anumit timp pe acel server dvs primiti tokens EXEMPLU : ( 10 minute - 1 token ) sau mai mult depinde de owneri/admini etc. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pozitiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : nu stiu sa explic acilea .. 

* Subserver: toate. 

* Alte precizări:   As propune sa fie plugin care sa primit la un timp o suma de tokens , aceasta o sa fie bineinteles alesa de catre owneri , fondatori , manageri etc . Eu zic ca ar fi foarte excelent deoarece le faci destul de greu ... maxim 5-6 tokens pe zi din voturi CRED + 1000 tokens cand intri pe gamster launcher ... Si in rest sa faci 4-5-6 pe zi eu zic ca e putin adica mna ... si nici nu prea da mereu ca se buguieste ... 

Cloacks

User
    Player
    Imi place ideea ta , ai putea sa faci tokenuri mult mai usor . :pro:

ImAlex

User
    Player
    Pentru Tokens poti vota,poti intra cu launcher si primesti 1000 tokens

Dar nu ar strica sa primesti o anumita suma de tokens la un anumit timp

Votul meu este :pro: Succes ! 

InfinityZerO

User
    Player
    Chiar nar strica ca le faci greu cu 3 , 4 voturi pe zi cind naiba faci tokens , altii vreau si grad sa cumpere dar na  !

oof_panda

User
    Player
    Propunerea ta mi se pare destul de Ok, având in vederă că in momentul de față faci putin mai greu tokens de la 'problema' cu vote urile 

:pro:

Geaniina03

User
    Player
    Dupa cum s a mai zis, acum ca tokens urile se fac mai greu ar fi ok sa se primeasca tokens pentru timpul in care ai stat pe server, etc..

DoubleLime

User
    Player
    Da, Imi place. Propunerea asta chiar se evidentiaza fata de altele. De la mine ai un :   :pro:  

t-rpt

User
    Player
    E buna ideea, o suma in plus de tokens nu ar strica, mai ales ca acum nu mai poti vota de 5 6 ori pe zi :pro:

DarkTiger12

User
    Player
    Este o idee buna pentru ca cei care nu pot dona pot sa isi ia grad pe o sectiune pana la wipe :pro:

MrPies1

User
    Player
    Idea ta mi se pare una buna pentru că alți jucători nu au bani sa își cumpere și fac tokenuri pentru grad iar pentru că nu toate linkurile de vote merg ar fi o idee bună de la mine ai un :pro:

Shellow

User
    Player
    N-ar strica tokens aditionale cu cele de la vot si gamster launcher

Luand in considerare bugurile de la tokens eu cred ca aceasta sugestie este de  :pro:

HolySmoly

User
    Player

Imi place ideea ta, ar fii mult mai usor sa faci tokens si ai putea sa cumper diferite chestii/enchanturi mai rapid fata de cum e acuma !

Deci iti dau PRO

DoopSnogg

User
    Player
    Avand in vedere ca acum primesti de doua ori mai multe tokenuri, pe care le poti lua din fiecare Lobby, propunerea a devenit inutila.

:contra:

Hopped Danu

User
    Player
    Avand in vedere ca acum primesti 2 tokens pe vot si multi au 3 voturi chiar si 4 faci cate 40+ tokens pe zi deci asta ar fi o propunere banala.

:contra:

#TitaniuMark

User
    Player
    Votul meu este :contra:

Deoarece astfel jucatorii ar putea profita de asta utilizand sistemele anti-afk, lucru care nu ar fi corect din punctul meu de vedere.

Intr-un fel este buna propunerea ta deoarece jucatorii ar fi rasplatiti pentru ca stau pe server dar, ar fi si un fel de abuz... Ca un jucator sa fie rasplatit comițând o infractiune, si aici ma refer desigur la sistemele anti-afk

MrFloricels6

User
    Player
     Mie îmi place ideea ta.Mi-ar fi prins bine dacă era aprobată din iunie, de când ai scris-o. :))

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Sunt playeri care folosesc diferite sisteme de anti-afk, se poate abuza de aceasta chestie :contra:  

Status
    Not open for further replies.