• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere ''Trade''

Status
    Not open for further replies.

_Motanel_

User
    Player
    * Nick-ul tău: Skynudel

* Propunere: in opinia mea , o comanda noua cum ar fii ''/trade (nume)'' va fi foarte folositoare playerilor care se tem de scam.. ea consta in schimbarea itemelor cu alte iteme sau bani , fara ca cineva sa piarda itemele ca pana acum , cand metoda era cu drop sau cu ''Action House''

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : eu zic , ca (virgula) comunitatea gamster , va fii fericita cu aceasta comanda, deoarece ei nu se vor mai teme de scameri , pentru ca stiu ca ei nu vor mai exista (majoritatea)

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Scamul de pe server va fi redus 

* Subserver: Global/Game Modes

* Alte precizări:  -

Multumesc pentru revizuirea propunerii mele , si sper ca aceasta sa fie pusa in aplicare =)

iN00dles_

User
    Player
    :contra:  pe unele sectiuni exista [/ah] si este o modalitate foarte buna de a face 'trade'.nu-ti poti lua scam etc.Nu cred ca acesta ar trebui sa fie schimbat.

Pizdrix

VIP
    VIP
    :pro:  sa-ti dea si timp de 5s sa poti anula trade-ul dupa ca amandoi ati acceptat

VioMat

Team Leader
    Player
    Respins.Comanda /trade nu va fi adăugată.

:tc:

Status
    Not open for further replies.