• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere TRADE

Status
    Not open for further replies.

LeonMaximal

User
    Player
     * Nick-ul tău: LeonMaximal_

* Propunere: As dori sa adaugati pluginul de /trade

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta sa fie cat mai putin scam

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii vor fi mai fairplay

* Subserver: Skyblock AIR

* Alte precizări: NIMIC

sasa.hangan47

User
    Player
    Hei , propunerea ta este una buna deoarece foarte multe persoane sufera din cauza scamului si se lasa de Sky block  

Din partea mea ai un :pro:

DarkNoob_

User
    Player
    Buna LeonelMaximal_,propunerea ta mi se pare destul de decent din data ce multi playeri reclama faptul ca au fost "jefuiti" cu scamuri

de la mine ai un  :pro:

Bafta!

PREFER

User
    Player
    :pro: pentru cei care nu stiu , sa adaugati pluginul TradeMe

PirateHawk.

User
    Player
    Îmi place propunerea ta , este bine gândită.​

Adăugând acest plugin ar trebui să meargă bine și corect un trade,fară complicații.​

De la mine ai  :pro: . Succes.​

zZylowh

It's just myself, talking to myself, about myself.
    Player
    :contra: Daca se va baga aceasta opțiune /ah sell ar fi degeaba.. și fără profit.

Last edited by a moderator:

#TitaniuMark

User
    Player
    Propunerea este chiar buna, ar fi mult mai sigur sa faci trade-uri cu alti jucatori prin intermediul acestui feature, iar mie mi-ar placea sa o vad pe cat mai multe sectiuni de tip "survival" de pe acest server, nu doar pe SkyBlock Air

:pro:

ItzSekFTW

User
    Player
    Hei , propunerea ta este una buna deoarece foarte multe persoane sufera din cauza scamului si se lasa de Sky block  Din partea mea ai un  :pro:

MoonLight_

User
    Player
    Ar face jocul mai frumos, cred ca jucatori s-ar juca mai mult , de la mine ai :pro: bafta

shranos3

User
    Player
    :contra: Daca se va baga aceasta opțiune /ah sell ar fi degeaba.. și fără profit.
    De ce crezi ca ar fi degeaba? In cele mai multe cazuri /ah se foloseste pentru a vinde iteme pentru toata lumea, nu doar pentru o singura persoana cu care te-ai inteles sa faci un trade.
    Si chiar daca folosesti /ah pentru a face un trade este o sansa ca cineva sa iti fure itemul pe care doresti sa il cumperi)
    TRADE ar fi cu mult mai comod si consider ca are locul lui pe server, precum si Auction House.

shranos3

User
    Player
    Singur am vrut sa propun acest plugin dar mi-ai luat-o inainte XD

De la mine ai  :pro:

+Ar fi super sa fie si pe survival 

Waifu

User
    Player
    Propunerea este una chiar bună, după cum a spus și shranos3 atunci când vrei să faci un trade și listezi acel item pe Auction House (Ah) există  posibilitatea ca o altă persoană să ți l ia, pentru vânzător nu ar fi o problemă având în vedere că persoana respectivă tot își primește banii, dar pentru cel care dorește acel item, este cam nașpa

Ar fi ok dacă s ar implementa, dar s ar putea ca odată cu adăugarea acelui plugin să apară anumite buguri

Rămâne de văzut care v a fi concluzia cu privire la această propunere, până atunci eu sunt total de acord

:pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.